Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

caches op gps zetten

Het advies-deel van het forum is bedoeld voor iedereen die aanschaf van een GPS overweegt maar nog niet weet welk toestel het meest geschikt is.
Dit deel is dus NIET voor gebruiksvragen; zie daarvoor de HELPDESK hierboven.

caches op gps zetten

Berichtdoor Winny81 » 16 mei 2016 13:32

sinds kort kan ik geen caches meer op mijn gps zetten, hij staat niet vol, maar krijg steeds een foutmelding dat firefox en edge de garmin plug in niet meer ondersteunen.
heeft iemand anders dit ook en iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? want wil nl gaan cachen maar krijg er geen enkele cache op gezet.

graag hulp :-)

mvg

Peter
Winny81
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 5 mei 2014 17:36

Re: caches op gps zetten

Berichtdoor MPX-NL » 16 mei 2016 14:06

Is genoeg over geschreven op het forum, ideeën en hulp genoeg :idea:
Oregon 700, Vivofit, Vivoactive.
GPS 100, GPS 50, GPS 75, GPS 45, GPS 40, GPS 90, GPS 38, eMap, 12XL, eTrex Euro, eTrex Legend/Vista, GPS V, Geko 301, GPS 60, GPSMAP 60, GPSMAP 60CSx, eTrex Summit HC/Vista HCx, GPS 72H, Colorado 300.
Avatar gebruiker
MPX-NL
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1693
Geregistreerd: 29 mei 2008 12:59
Woonplaats: ZHZ

Re: caches op gps zetten

Berichtdoor HaWee » 16 mei 2016 17:39

inderdaad
Edge ondersteunt het niet
voor Firefox is er een plugin voor garmin van de FF site
IE kan het wel als je de site trusted zet

en dit verhaal staat inderdaad al uitvoeriger in een flink aantal draadjes
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20834
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast