Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

nieuwe versie mapsource

Aankondigingen van nieuwe toestellen en nieuwe software.

nieuwe versie mapsource

Berichtdoor ronkrabben » 30 aug 2004 07:27

in de oudere versie kreeg je meteen het juiste kaartdeel op het scherm na selectie.

Nu gebeurt dat helemaal niet. is dit een speciale instelling of zo? :?:
ronkrabben
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 48
Geregistreerd: 27 mei 2004 14:28
Woonplaats: lichtenvoorde

Selectie tonen in nieuwe versie Mapsource

Berichtdoor Crash42 » 30 aug 2004 09:15

Kun je iets precieser zijn in je vraag ?

Bijv. bij selectie van wat/wanneer ?


p.s. Je naamgeving van het onderwerp zorgde ook voor wat verwarring bij me. Dacht dat ik alweer een versie acterliep. :)
Vroeger : eTrex Vista, GPS V, eTrex Vista C, Nüvi 760T, Streetpilot 2610, Nüvi 205
Nu : Oregon 300 / Nüvi 2460LMT / Nüvi 3597LMT / Zumo 595LM
(en ergens een dief met mijn eTrex Vista C)
Avatar gebruiker
Crash42
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 148
Geregistreerd: 5 maart 2004 12:56
Woonplaats: Raamsdonksveer, NB

Berichtdoor ronkrabben » 31 aug 2004 12:51

zodra een aantal geselecteerde mappen in de garmin heb en later de tracs en waypoints terug zet in de mapsource kon je bij de oudere versie klikken op een kaartdeel en dat werd dan meteen getoont, nu gebeurt dat niet, daarom vroeg ik mij af of dit met instellingen te maken heeft of met een bugje javascript:emoticon(':?:')
Question
ronkrabben
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 48
Geregistreerd: 27 mei 2004 14:28
Woonplaats: lichtenvoorde

Berichtdoor ++ Lex ++ » 31 aug 2004 13:22

Ik begrijp nu dat je het volgende bedoelt: Als je een mapset van je GPSr naar MapSource stuurt worden de betreffende kaarten niet meer rose gekleurd, zoals vroeger wel het geval was. Alleen kaarten die je nieuw aanklikt krijgen een kleurtje. Bovendien, als je een kaart uit de verstuurde kaartset opnieuw selecteert komt hij een tweede maal in de lijst te staan. Het lijkt me inderdaad een bug!

Als je een bestand inleest met daarin een mapset gaat het wel zoals het hoort. Daardoor is het niet zo opvallend.
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta


Keer terug naar Nieuwe toestellen en software

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast