Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

nieuwe betaversie (één opmerking uit notter snap ik niet)

Aankondigingen van nieuwe toestellen en nieuwe software.

nieuwe betaversie (één opmerking uit notter snap ik niet)

Berichtdoor navigatorT1000 » 7 dec 2004 21:32

Het betreft de volgende verandering die de nieuwe versie als aanvulling heeft:

- het is nu mogelijk om automatisch de bij een route noodzakelijke detailkaarten te selecteren (vooral handig bij toestellen met een kleiner geheugen)

maar dat laatste tussen haakjes klopt niet helemaal. Of je nu zelf de kaarten selecteerd of dit automatisch laat doen dan blijft de benodigde MB's hetzelfde ??????? :roll:

Begrijp ik iets niet goed :?:
navigatorT1000
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 11
Geregistreerd: 27 sep 2004 20:04

Berichtdoor Bas » 7 dec 2004 22:03

Hier wordt bedoeld dat het nu makkelijker is om een corridor te selecteren van detailkaarten die op de route liggen. Dit speelt niet of minder bij toestellen met een groter geheugen, daar kan je immers simpelweg de complete landen laden waar je doorheen rijdt.
Ergo, deze voorziening bespaart als zodanig geen geheugen maar maakt het dus wel makkelijker om de detailkaarten te laden die op de route liggen. Voorheen was dit een handmatig en tijdsintensief gebeuren, met tevens de kans om kaartdelen op de route te vergeten.

Bas
Avatar gebruiker
Bas
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 150
Geregistreerd: 25 apr 2004 20:39
Woonplaats: Oosterbeek

Berichtdoor Hans Vaessen » 7 dec 2004 23:22

Helemaal juist; er zijn bijvoorbeeld veel 2610 gebruikers met 1, of tegenwoordig zelfs 2GB geheugen. In 1GB past het hele vasteland van Europa. Dan heb je deze optie dus echt niet nodig.
Bij een vista, of zelfs een SP-III met 128Mb kan het echter erg handig zijn.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Berichtdoor N!co » 7 dec 2004 23:32

Nou heb ik gezocht naar die functie, maar kan hem niet vinden... :oops:
Avatar gebruiker
N!co
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 26 apr 2004 19:40

Berichtdoor Bas » 7 dec 2004 23:48

Zorg dat de route is geselecteerd (deze is dan geel gekleurd binnen het kaartscherm).
Vervolgens moet je met de cursor op de route gaan staan en rechts klikken. Kies dan voor “Select Maps Around Route”.

Bas
Avatar gebruiker
Bas
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 150
Geregistreerd: 25 apr 2004 20:39
Woonplaats: Oosterbeek

Berichtdoor N!co » 8 dec 2004 00:00

Had 6.5 wel gedownload maar nog niet geinstaleerd :oops:

Het werkt :D
Avatar gebruiker
N!co
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 26 apr 2004 19:40


Keer terug naar Nieuwe toestellen en software

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast