Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

BaseCamp is 4.4.6 now available

De opvolger van Mapsource

Re: BaseCamp is 4.4.6 now available

Berichtdoor HaWee » 27 feb 2015 12:23

had je op de andere pc geen nieuwere kaart staan dan 2013??
en voor de duidelijkheid, je hebt de kaart over gezet met GMTK (de maker is JaVaWa maar die heeft nog veel meer nuttige tools gemaakt)
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 19952
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: BaseCamp is 4.4.6 now available

Berichtdoor BHanekamp » 27 feb 2015 13:21

Is dezelfde laptop, maar is opnieuw geïnstalleerd. En nee, heb geen nieuwere kaarten.
(Ik heb GMTK en device manager gedowload, van JAVAWA inderdaad, foutje.)
Dus als iemand een oplossing heeft, hou ik me aanbevolen.
BHanekamp
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 26 feb 2015 16:04

Re: BaseCamp is 4.4.6 now available

Berichtdoor HaWee » 27 feb 2015 15:41

welke kaart heb je in je gps (en wat voor type gps is het)
als je daar een nieuwere in hebt zitten kun je de update opnieuw doen en krijg je (mits je de juiste keuzes maakt in het update program) de nieuwe kaart ook in je laptop.

Alleen op dit moment is er een probleempje met de nieuwste versie van Express die bij opnieuw updaten alleen naar de gps wil en niet naar de computer. Wordt vast binnenkort opgelost.
(kijk maar even in forumdeel nieuwe app en software , bericht nieuwe Express)

Als je in je gps een nieuwere kaart hebt dan op de pc en nu routes moet maken kun je de gps aan de pc hangen en dan de kaart van de gps gebruiken (evt kaart zichtbaar maken voor basecamp met JDM)
als je veel wilt werken in Basecamp met de nieuwe kaart dan kun je via de link op de JDM page een virtuele gps aanmaken en daar met JDM de kaart inzetten dan werkt het makkelijker en sneller en zonder aansluiten van de echte gps aan de computer
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 19952
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: BaseCamp is 4.4.6 now available

Berichtdoor BHanekamp » 1 maart 2015 15:32

Heb de Zümo 390, met daarop kaart CN 2015.30 All geïnstalleerd. Zal dus even wachten tot Express weer goed werkt (heb op dit moment geen dringende behoefte een route te maken) en dan de zümo aan de computer leggen en alles opnieuw laten updaten. Zou goed moeten gaan.
Dank voor de reacties.
BHanekamp
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 26 feb 2015 16:04

Re: BaseCamp is 4.4.6 now available

Berichtdoor RonalT » 1 maart 2015 20:45

Garmin Express heeft niets te maken met het maken van routes. Met Garmin Express beheer je de software op computer en navigatietoestel.
Updaten kan wanneer je dat graag wil.
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR om te kijken hoe het met me gaat
Avatar gebruiker
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2708
Geregistreerd: 20 sep 2006 18:14
Woonplaats: Dinteloord

Re: BaseCamp is 4.4.6 now available

Berichtdoor HaWee » 1 maart 2015 20:56

beter lezen :wink:

het ging erover of er wel of niet moest worden geupdate met express om de kaart in de pc te krijgen (gps had hem al) nieuwe express doet bij een herhaalde update alleen de gps en niet keuze pc.
Als je routes wilt maken moet je de juiste kaart hebben in de pc maar nu dus niet met express, wel met gps of virt gps aan de pc
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 19952
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: BaseCamp is 4.4.6 now available

Berichtdoor Geolok » 12 maart 2015 15:06

Sinds de update kan ik geen routes meer maken in basecamp. Ik heb de Topo benelux kaart.
Hij geeft elke keer het volgende aan: Er is een fout opgetreden bij het berekenen van deze route.
Als ik dan het foutvenster wegklik ontstaat er alleen een rechte directe lijn van het startpunt tot het volgende punt. Hij volgt dus niet de paden/wegen.
Wat kan ik hieraan doen?
Geolok
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 20 okt 2012 15:24

Vorige

Keer terug naar Garmin Basecamp voor Windows

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten