Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

google earth pro

De opvolger van Mapsource

google earth pro

Berichtdoor blackball147 » 28 jul 2016 12:52

ik heb een tijdje geleden naar aanleiding van dit artikel http://www.mrgps.nl/basecamp-vindt-goog ... op-lossen/ google earth pro geinstalleerd, maar om 1 of andere reden kan ik vanuit BC geen routes meer bekijken in GEP.

ik krijg steeds de gekende melding dat GE eerst moet geopend zijn etc.

met de basisversie van GE kreeg ik deze melding ook maar na opstart kon ik perfect alles zien.

nu echter dus niet, heb al van alles geprobeerd maar ondanks het feit dat GEP weldegelijk draait weigert BC hier verder te gaan.

op basis van bovenstaand artikel zou je dat mogelijk kunnen oplossen maar ik heb hier totaal geen kaas van gegeten en ondanks dat het zogegegd simpel op te lossen is heb ik geen idee wat ik eventueel juist moet doen.

nu vind ik het wel raar dat het nu totaal niet meer werkt ( waar tevoren mits een klein omwegje dit wel lukte ).

heb zelfs geprobeerd om de route rechtstreeks in GEP te laden via bestand toevoegen, en daar zie ik links in het kader de waypoints en routes wel staan, maar als ik er op klik krijg ik ze op de aardbol( waypoints wel, routes niet ) zelf niet te zien.

iemand een idee?
Laatst bijgewerkt door blackball147 op 28 jul 2016 12:58, in totaal 1 keer bewerkt.
blackball147
 
Berichten: 22
Geregistreerd: 17 jun 2014 08:51

Re: google earth pro

Berichtdoor guzzi vero » 28 jul 2016 12:55

je moet eens zoeken. Hier is al een draadje over.
BMW R1200RT en nog wat andere meuk - Zumo 590 - SP2820
Avatar gebruiker
guzzi vero
 
Berichten: 1007
Geregistreerd: 27 sep 2006 23:38
Woonplaats: Oostduinkerke

Re: google earth pro

Berichtdoor blackball147 » 28 jul 2016 12:59

heb het intussen toch opgelost gekregen :-)
blackball147
 
Berichten: 22
Geregistreerd: 17 jun 2014 08:51

Re: google earth pro

Berichtdoor HaWee » 28 jul 2016 13:41

het wordt gewaardeerd als je ook verteld hoe je het hebt opgelost
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20428
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: google earth pro

Berichtdoor trebla » 28 jul 2016 14:02

Ik los het op door Google Earth 7 te plaatsen.
Is niet de recentste versie, mar ik zie er geen verschil in.
En bij mij werkt het
BMW R1200GS 30 jarige 2011
BMW R1200GS LC 2016
Zumo 660 en Zumo 590 LM
BMW Navigator V
Virb Elite
Avatar gebruiker
trebla
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 53
Geregistreerd: 18 jan 2005 18:31
Woonplaats: Antwerpen

Re: google earth pro

Berichtdoor HaWee » 28 jul 2016 14:16

hier viewtopic.php?f=20&t=45531&hilit=google+earth&start=15#p408323 staat de oplossing die guzzi vero bedoeld en er waren al work arounds voor maar als TS meld dat het is opgelost zijn we altijd geïnteresseerd hoe het is opgelost.
Dat is de essentie van dit forum, dat je niet alleen een vraag stelt maar ook oplossingen doorgeeft.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20428
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: google earth pro

Berichtdoor blackball147 » 28 jul 2016 20:11

Ik heb procedure zoals ik in mijn start heb gezet ( copieren van regel in command prompt zoals in http://www.mrgps.nl/basecamp-vindt-goog ... op-lossen/ omschreven ) nog eens uitgeprobeerd en hoewel dat de vorige keren niet is gelukt, werkte het nu ineens wel ( mogelijk iets verkeerd gedaan de eerste keren?)

In heb win7 64 bit versie, en als administrator command prompt uitgevoerd en de desbetreffende regel daarin gecopieerd. Daarna BC opgestart en vandaaruit kon ik naar GE zonder deze eerst apart op te moeten starten
blackball147
 
Berichten: 22
Geregistreerd: 17 jun 2014 08:51


Keer terug naar Garmin Basecamp voor Windows

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: gunther en 2 gasten