Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Kaart op montana

De opvolger van Mapsource

Kaart op montana

Berichtdoor sigmund freud » 26 maart 2017 21:18

Hoi allen,

Ik heb de nieuwste kaart geladen in de montana 600. Nu als ik ga rijden met mijn motor komt het regelmatig voor dat er regelmatig geen kaart zichtbaar is. Ik heb al gekeken of het te maken heeft met de teken snelheid. Deze teken snelheid staat op zijn snelst dus daar kan het niet aan liggen.

Wat is de oorzaak en oplossing voor dit probleem?

Groet Hans
sigmund freud
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 212
Geregistreerd: 6 apr 2004 19:03
Woonplaats: Pijnacker

Re: Kaart op montana

Berichtdoor HaWee » 26 maart 2017 21:34

welke nieuwe kaart?
heb je de basiskaart ook aan staan?
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21425
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Kaart op montana

Berichtdoor sigmund freud » 26 maart 2017 21:49

@HaWee leg eens uit hoe ik mijn kaart in montana moet zetten gezien je vraag of ik basiskaart aan heb staan?
Kun je basiskaart uitzetten in montana of moet je dat in basecamp dit al doen en hoe doe je dit?
Zal straks even kijken welke kaart ik in de montana heb geladen.
Groet Hans
sigmund freud
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 212
Geregistreerd: 6 apr 2004 19:03
Woonplaats: Pijnacker

Re: Kaart op montana

Berichtdoor HaWee » 26 maart 2017 22:01

??????

ik begrijp je opmerking niet

je schrijft in je eerste post: "Ik heb de nieuwste kaart geladen in de montana 600"

standaard zit er alleen een basiskaart in, daar zal geen nieuwe versie van zijn .
dus welke nieuwe kaart heb je er in geladen (en het forumdeel is basecamp?) dat kan zijn CityNavigator, Motorkaart, OSM generic routable , osm new style , openfietsmap, Topo , etc etc

als je rijdt met je montana op de motor zul je de kaarten op de montana moeten aan of uitzetten.
je kunt in het menu kaarten aan en uit zetten.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21425
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven


Keer terug naar Garmin Basecamp voor Windows

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten