Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

basecamp installeren op pc wind 10

De opvolger van Mapsource

basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor ronnywyv » 5 sep 2019 17:50

halo, telkens ik basecamp wil installeren op mijn nieuwe laptop wind 10 , dan blijft die steeds bij de setup vastlopen
heeft iemand hier ervaring met het oplossen van dit probleem
dank grtjs
ronnywyv
 
Berichten: 20
Geregistreerd: 2 jan 2016 20:47
Woonplaats: veurne, belgie

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor RonalT » 5 sep 2019 19:06

Misschien dat je wat meer informatie kunt geven.

Stel je voor dat een buurman vraagt: "mijn auto valt steeds stil als ik naar Tietjerksteradeel wil rijden. Hoe komt dat?" Ik denk dat je hem met open mond aan staat te kijken.....
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR / Vivoactive 3 om te koppelen met een EDGE 25
Avatar gebruiker
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 3166
Geregistreerd: 20 sep 2006 18:14
Woonplaats: Dinteloord

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor ronnywyv » 6 sep 2019 08:52

ik kan alleen zeggen dat 1. ik heb een edge 830 , een laptop met win 10, geen garmin drivers geinstalleerd
als ik dus basecamp wil installeren dan verschijnt er een scherm setup bezig en dat scherm verandert niet meer
talloze keren opnieuw geprobeerd maar zonder resultaat
ronnywyv
 
Berichten: 20
Geregistreerd: 2 jan 2016 20:47
Woonplaats: veurne, belgie

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor FM » 6 sep 2019 09:03

Vanwaar download je Basecamp?

Probeer deze link: http://www.gawisp.com/perry/mapsource/
En installeer versie 4.6.2, niet de laatste 4.7.0
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4490
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor ronnywyv » 6 sep 2019 15:10

beste,
ik gebruik al jaren mapsource, ben er heel tevreden van maar aangezien garmin zich volledig stort op basecamp wil ik mij dit ook eigen maken vandaar dat ik geprobeerd heb om base camp op mijn pc te krijgen
ik zal even deze link proberen dank
ronnywyv
 
Berichten: 20
Geregistreerd: 2 jan 2016 20:47
Woonplaats: veurne, belgie

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor FM » 6 sep 2019 15:42

Met 'vanwaar' bedoelde ik echt vanuit welke site. Ik bedoelde niet 'waarom' :P
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4490
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor ronnywyv » 6 sep 2019 17:09

sorry misverstandje :D
onderstaande site gebruik ik

https://www.garmin.com/nl-BE/shop/downloads/basecamp
ronnywyv
 
Berichten: 20
Geregistreerd: 2 jan 2016 20:47
Woonplaats: veurne, belgie

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor keesm » 6 sep 2019 18:41

Via die link kun je voor een download kiezen en kom je op de Garminsite uit voor de 4.7.0 versie.
Op zich niks mee, als je maar weet dat deze versie (eigenlijk bijbehorende Mapinstall) problemen heeft met Windowsregister kaarten op je gps te zetten. Hierover is genoeg te vinden op dit forum.
Basecamp is overigens al een discontinued product voor Garmin maar voor de moderne outdoorgpsssen wel te prevaleren boven Mapsource.

Misschien moet je de gedownloade *.exe eens starten/uitvoeren als administrator (via rechtermuisknop).
Avatar gebruiker
keesm
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4790
Geregistreerd: 18 nov 2004 21:03
Woonplaats: N 51°48' E 5°14'

Re: basecamp installeren op pc wind 10

Berichtdoor Frank » 7 sep 2019 09:55

Windows 10 laat bij installatie van een nieuw programma een pop-up schermpje zien, waarin je moet aangeven dat je akkoord bent met het wijzigen van het systeem. Ik denk dat dit schermpje ergens onder verborgen zit.

Maak anders een screenshot van je desktop op het moment dat de installatie vastloopt, en voeg dat als bijlage toe. Dan kunnen we er misschien iets meer over zeggen, zo blijft het een beetje gissen....

Screen shot maken kan met het Knipprogramma, standaard onderdeel van Windows 10.
Groeten,
Frank

BMW F800GT + Zumo 590 + GPSmap 62s + Edge 820
Avatar gebruiker
Frank
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1974
Geregistreerd: 14 maart 2004 23:36
Woonplaats: Geldrop


Keer terug naar Garmin Basecamp voor Windows

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast