Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Route op SD niet zichtbaar ?

De specifiek op motorrijders gerichte navigatiesystemen van Garmin

Route op SD niet zichtbaar ?

Berichtdoor Framomile » 22 sep 2014 22:44

Heb wat routes naar mijn interne opslag (sd 4 Gb) verplaatst via BC maar kan ze niet zien op tst.
Ik zoek ze op via de voor mij gewone manier. Toepassingen, reisplanner. Heb ook nog gekeken bij opgeslagen maar daar staat ook niets.

Bij controle rechtstreeks op sd via PC staan ze er wel op.

Doe ik iets stoms, ik zet ze nu eigenlijk voor het eerst op de sd, dat kan toch?

Heb wel mijn on route kaart er op staan en deze wordt wel meteen gezien.

Gaarne uw wijze adviezen,

Franc
Framomile
 
Berichten: 42
Geregistreerd: 14 maart 2013 22:06

Re: Route op SD niet zichtbaar ?

Berichtdoor RonalT » 22 sep 2014 23:32

Je zal ze waarschijnlijk eerst nog moeten importeren.
Als je de reisplanner hebt gekozen kan je de 3 streepjes (links boven) aanklikken en dan voor importeren kiezen. ??
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR om te koppelen met een EDGE 25
Avatar gebruiker
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2966
Geregistreerd: 20 sep 2006 18:14
Woonplaats: Dinteloord

Re: Route op SD niet zichtbaar ?

Berichtdoor Framomile » 23 sep 2014 05:55

Daar had ik idd ook al even naar gekeken. Op mijn 350 krijg ik dan alleen de optie "deel" en als ik deze kies zie ik alleen de routes die al op tst stonden en niet degene welke ik op de sd kaart had geplaatst.

Wat de bedoeling is van die optie deel begrijp ik ook niet helemaal, verplaats je de route dan of kopieer je hem?



Gr franc
Framomile
 
Berichten: 42
Geregistreerd: 14 maart 2013 22:06

Re: Route op SD niet zichtbaar ?

Berichtdoor jan.veerhoek » 23 sep 2014 11:28

Ik weet niet precies wat je gekopieerd hebt m.b.v. Basecamp. Ik heb dit in het begin ook gehad en toen kwam het bij mij volgens mij doordat ik de lijst naar de SD kopieerde i.p.v. de route.
Dat zou je even kunnen proberen. Ik weet dit niet helemaal zeker meer.
Maar jij hopelijk vast wel binnen korte tijd.........

;-)
Jan
Avatar gebruiker
jan.veerhoek
 
Berichten: 190
Geregistreerd: 18 jul 2012 08:02
Woonplaats: Tussen Ooster- en Westerschelde

Re: Route op SD niet zichtbaar ?

Berichtdoor Framomile » 23 sep 2014 15:31

Dank Jan,

Zal het straks thuis controleren maar ben er vrij zeker van dat ik alleen de routes apart heb verplaatst.

Kreeg ook de tip op een ander forum om mijn zumo helemaal uit te zetten en opnieuw opstarten ipv alleen de slaapstand. Ga ik ook straks uitproberen.

Ik laat het nog weten als het lukt.

Gr Franc
Framomile
 
Berichten: 42
Geregistreerd: 14 maart 2013 22:06

Re: Route op SD niet zichtbaar ?

Berichtdoor RonalT » 23 sep 2014 17:44

Framomile schreef:Wat de bedoeling is van die optie deel begrijp ik ook niet helemaal


Wat zou je denken van het delen van een route met anderen?
Bij de 590 krijg je de mogelijkheid om hem via SD of BT te delen met anderen. Bij andere series kan het zijn dat je alleen via SD kan delen.
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR om te koppelen met een EDGE 25
Avatar gebruiker
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2966
Geregistreerd: 20 sep 2006 18:14
Woonplaats: Dinteloord

Re: Route op SD niet zichtbaar ?

Berichtdoor Framomile » 23 sep 2014 18:20

Net thuis gekomen en direct aan de gang gegaan. Eigenlijk hetzelfde gedaan als gisteren met een uitzondering bij het loskoppelen van de Zumo heb ik netjes via de windows manier gedaan, eerst op ontkoppelen en dan loshalen.

En wat denk je.............. nu leest de Zumo het wel!!! :shock:

Het vreemde is dus dat ik gisteren na het loskppelen wel de routes op de sd zag staan via window explorer dus het stond er wel op.

Zeer eigenwijs apparaatje, lijk ik wel!

Probleem oplossing:
Altijd loskoppelen via officiële Windows manier?

Gr Franc

@ RonalT , dank je, had het inmiddels al uitgevonden.
Framomile
 
Berichten: 42
Geregistreerd: 14 maart 2013 22:06


Keer terug naar Zumo 390, 350 en 340

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten