Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Dubbele routes bij het importeren (zumo 390)

De specifiek op motorrijders gerichte navigatiesystemen van Garmin

Dubbele routes bij het importeren (zumo 390)

Berichtdoor Peekster » 24 aug 2017 20:01

Het volgende treed de laatste tijd op bij het importen van routes die ik via Basecamp op mijn Zumo 390 zet:

Als ik de routes importeer geeft het toestel voor een aantal routes aan dat deze niet kan worden opgeslagen.
Tevens zie ik de routes die wel konden geimporteerd, meerdere keren in de Reisplanner app staan.
Ook is de knop onderin met "Nieuwe reis" uitgegrijsd.

Ik heb al een harde reset gedaan van mijn toestel waarbij ik vooral ook alle gpx bestanden heb verwijderd. Dit lost het probleem echter niet op.

Als ik tracks op het toestel zet en deze naar een route converteer gaat dit goed. Echter zie ik deze reizen echter ook meerdere keren terug in de Reisplanner app.

Ik heb dit probleem nog niet eerder gehad. Laatste firmware staat geinstalleerd en ik gebruik geen geheugenkaart.
Hopelijk kan iemand mij helpen.
Peekster
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 24 aug 2017 19:53

Re: Dubbele routes bij het importeren (zumo 390)

Berichtdoor Sparks850 » 30 aug 2017 18:29

Bij de 350 is het aantal te importeren routes volgens mij gelimiteerd. (max 3?) Mijn werkwijze met de 350 is wat bewerkelijk maar daardoor overzichtelijk.
1 route per keer importeren en die route gelijk even opstarten met de Zumo350 in GPS Simulatie mode om er zeker van te zijn dat de route ook daadwerkelijk wil beginnen.
BMW R1200RLC, Buell M2, Suzuki SV650N, Zumo350, Zumo 550
Avatar gebruiker
Sparks850
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 105
Geregistreerd: 5 mei 2008 16:35
Woonplaats: Gouda

Re: Dubbele routes bij het importeren (zumo 390)

Berichtdoor Frank » 30 aug 2017 18:47

Het aantal te importeren routes is zeker meer dan drie! Ik heb meerdere malen routes voor een hele week geïmporteerd, geen problemen ermee gehad.
Wat ik wel meestal doe is de routes die ik gereden heb gelijk verwijderen, dan blijft het een beetje overzichtelijk...
Groeten,
Frank

BMW F800GT + Zumo 590 + GPSmap 62s
Avatar gebruiker
Frank
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1879
Geregistreerd: 14 maart 2004 23:36
Woonplaats: Geldrop

Re: Dubbele routes bij het importeren (zumo 390)

Berichtdoor spookje » 10 sep 2018 12:01

Wellicht helpt dit je:
Als ik routes op mijn 350 zet haal ik eerst de oude er uit. BC en Zumo begrijpen niet goed hoe om te gaan met het updaten van routes.
Als ik de routes niet weghaal en ik stuur de zelfde set routes naar de Zumo dan staan ze er dubbel in.

Ik zou investeren in een sd kaartje. Die zijn echt niet duur en het helpt je ook met grote kaarten.
Trimph Tiger 900i, Zümo 350, MB Pro, Lenovo Yoga 2
Doorgestreept: Pegaso, GPSMAP 60CS
Avatar gebruiker
spookje
 
Berichten: 47
Geregistreerd: 30 maart 2006 20:03
Woonplaats: Zwolle

Re: Dubbele routes bij het importeren (zumo 390)

Berichtdoor polmcfree » 10 sep 2018 13:19

spookje schreef: BC en Zumo begrijpen niet goed hoe om te gaan met het updaten van routes.


Waar haal je die onzin vandaan,routes perfect gemaakt in basecamp is een liefhebberij voor de Zumo
spookje schreef:Als ik de routes niet weghaal en ik stuur de zelfde set routes naar de Zumo dan staan ze er dubbel in.

Wat had je anders gedacht,als je het zelfde doorstuurt ,staan die daar zeker dubbel in,want je zet ze er weer in.
Pol met Pan European+BMW 1150GS en een Zumo550+Zumo 390+Tripy 1+tripy 2
ps. schijffouten mag je houden ik ben blij dat ik ze kwijt ben
polmcfree
 
Berichten: 360
Geregistreerd: 4 apr 2007 21:16
Woonplaats: Opglabbeek (B)

Re: Dubbele routes bij het importeren (zumo 390)

Berichtdoor polmcfree » 10 sep 2018 13:34

Peekster schreef:
Als ik de routes importeer geeft het toestel voor een aantal routes aan dat deze niet kan worden opgeslagen.
Tevens zie ik de routes die wel konden geimporteerd, meerdere keren in de Reisplanner app staan.
Ook is de knop onderin met "Nieuwe reis" uitgegrijsd. .

hoe zijn die routes gemaakt,en hoeveel waypoints zitten er in? Want als je te veel waypoints hebt gaat hij die routes opsplitsen.
En hoe vol zit je toestel?
Peekster schreef:Ik heb al een harde reset gedaan van mijn toestel waarbij ik vooral ook alle gpx bestanden heb verwijderd. Dit lost het probleem echter niet op.

een hard reset is een hard reset,daar heb je geen keuze's wat je wil resetten
Zo doe je een hard reset
https://www.youtube.com/watch?v=tWUDsiXu9QI

Peekster schreef:Als ik tracks op het toestel zet en deze naar een route converteer gaat dit goed. Echter zie ik deze reizen echter ook meerdere keren terug in de Reisplanner app.

Download Javawa Device manager op je PC,en laat je toestel eens controleren,en geef het rapport hier weer

http://www.javawa.nl/jdm.html

En werk je met Mac of met windows,?
als je met Mac werkt ,maak je dan ook de prullenbak leeg voordat je het toestel loskoppelt?
Pol met Pan European+BMW 1150GS en een Zumo550+Zumo 390+Tripy 1+tripy 2
ps. schijffouten mag je houden ik ben blij dat ik ze kwijt ben
polmcfree
 
Berichten: 360
Geregistreerd: 4 apr 2007 21:16
Woonplaats: Opglabbeek (B)


Keer terug naar Zumo 390, 350 en 340

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten