Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Uploaden Geocaches via GSAK

Het Android-gebaseerde outdoor toestel

Re: Uploaden Geocaches via GSAK

Berichtdoor hjfol » 3 okt 2014 13:28

Kan je die macro ook schedulen of is dit altijd handmatig?
hjfol
 
Berichten: 36
Geregistreerd: 11 maart 2014 08:16

Re: Uploaden Geocaches via GSAK

Berichtdoor LucVG » 19 apr 2015 19:41

ondertussen van jfol de uitleg gekregen die ik hier gemist heb....

Alleen krijg ik een foutmelding.... MTP blijft een probleem, geen idee hoe ik dat kan instellen op de Monterra. Ik dacht altijd dat ie dat automatisch koos wanneer nodig.

Dus, nog geen stap verder.


Luc
LucVG
 
Berichten: 39
Geregistreerd: 30 mei 2004 09:07

Re: Uploaden Geocaches via GSAK

Berichtdoor Dr Nick » 19 apr 2015 19:45

Je kan je caches inladen met de standaard functie : waypoint sturen... Als dat scherm openstaat, zie je een knop om het juiste toestel te kiezen. Als je de laatste versie van gsak hebt, dan staat monterra erbij....
altijd gewerkt met Dakota 20, nu overgeschakelt op Monterra en Dakota verkocht. Heb ook nog een forerunner 210 aan mijn pols :-)
Dr Nick
 
Berichten: 71
Geregistreerd: 23 jan 2014 16:04

Re: Uploaden Geocaches via GSAK

Berichtdoor LucVG » 19 apr 2015 21:04

dat klopt, maar krijg dan een error...

1, nakijken USB toestel en USB GPSr (ok)
2, MTP op (ok)

Dus, daar stopt mijn verhaal.

Bij aansluiten van toestel zie ik wel het Android mannetje, kan ik de bestandlijst bekijken, maar van zodra GSAK opstart is dat verdwenen en krijg ik de foutmelding.

Had dat eerder al eens gedaan, en toen dezelfde fout. Daarom dat ik er ook nooit meer naar gekeken had. Btw, ik heb de laatste versie van de software.

Luc
LucVG
 
Berichten: 39
Geregistreerd: 30 mei 2004 09:07

Re: Uploaden Geocaches via GSAK

Berichtdoor StefandD » 20 apr 2015 06:27

...Bij aansluiten van toestel zie ik wel het Android mannetje...

Die heb ik nog nooit gezien bij aansluiten op de pc, alleen als er een update gaande is.

Verbind je Monterra met een wifi-netwerk en kijk eens in Systeeminstellingen --> Over Monterra wat de softwareversie is. Die zou 3.50_1.26.00 moeten zijn. Zo niet, ga dan naar Systeemupdates om te controleren op nieuwe updates.
StefandD
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 330
Geregistreerd: 25 jul 2010 11:02

Vorige

Keer terug naar Garmin Monterra

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast