Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

caches in buitenland

Het Android-gebaseerde outdoor toestel

caches in buitenland

Berichtdoor hjfol » 14 apr 2014 21:02

Ik ben mijn vakantie aan het voorbereiden en heb een groot aantal caches in Duitsland geselecteerd en naar mijn Monterra overgezet.
De caches in Nederland even vernoemd zodat de Monterra ze niet ziet.
Uiteraard de app even stopgezet en cache gewist, maar toch krijg ik geen caches in Duitsland te zien.
Wellicht een stommen instelling van max aantal km van mijn locatie oid, maar weet iemand wat ik fout kan doen
(ik heb ook de Topo Benelux uitgeschakeld en die van Duitsland ingeschakeld)
hjfol
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 11 maart 2014 08:16

Re: caches in buitenland

Berichtdoor HaWee » 14 apr 2014 21:20

de normale manier dat een gps zaken als waypoints, POI etc etc laat zien is gesorteerd op afstand en dan met een max aantal en misschien ook max afstand.

Normaliter zijn er twee manieren om verder weg liggende zaken toch te zien, ofwel ipv sorteren op afstand (standaard) kiezen voor op naam (bij touch abc en bij knoppen Menu - op naam ) ofwel de gps ontvangst uitzetten en de lokatie verplaatsen naar in jouw geval Duitsland en dan pas zoeken.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21534
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: caches in buitenland

Berichtdoor hjfol » 15 apr 2014 09:01

Gelukt.
Het gekke is dat ik alleen de Duitse caches in een gpx had staan en hij deze niet liet zien.
Ik heb vervolgens de instelling aangepast van nabij naar viapunt en daar een Duitse viapunt ingegeven
En toen waren zij zichtbaar
hjfol
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 11 maart 2014 08:16


Keer terug naar Garmin Monterra

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast