Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

welke bestanden opslaan van virb ultra 30

welke bestanden opslaan van virb ultra 30

Berichtdoor yokido » 8 jul 2017 08:15

hallo ,
als ik op vakantie ga en de filmpjes op een kleine laptop wil zetten , moet ik dan enkel het mp4 bestand over zetten ??
Ik zie GLV en THM bestanden , voor dat dienen die.
Als ik de map GMetrix mee Kopieer is dat dan voldoende om thuis op ev. via virb edit of ander programma een filmpje te maken waar je de gegevens opziet.
Touwens ik krijg die virb edit niet aan de praat , geeft elkens een fout en sluit zich af , maar dat is weer een ander probleem ,wat ik later wil oplossen.
ALVAST BEDANKT , Yolande.
yokido
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 22 jan 2015 14:03
Woonplaats: Belgisch Limburg

Re: welke bestanden opslaan van virb ultra 30

Berichtdoor PhantomRC » 8 jul 2017 09:42

Eerst wat betreft de fout waar jij het over hebt. Gebeurt dit ook bij het opstarten van Garmin Expres? Zo niet heeft jouw Virb wel de laatste firmware update ttz 4.30 ?
Dus eerst via GE kijken of alles OK is.

Als jij (vermoedelijk vanuit de SD kaart) iets wenst over te zetten op jouw laptop dan zijn het 2 bestanden, namelijk een MP4 en een GPX (beide met dezelfde naam).
Beide worden naderhand via Virb Edit gecombineerd zodat je de GPS gegevens op jouw clip zichtbaar kan maken. Let wel dat als je de GPS gegevens niet wenst het MP4 op zich alleen voldoet; maar dan kan je even goed de bewerking hiervan op eender welke videosoftware bewerken.
Yamaha XTZ1200 - iMac - Nikon - Virb 30 Ultra
Zumo 595LM Travel Edition (soms met SD 16 Gb)
Maps: CN Europe NTU 2018.10 Europe DEM + ALL South + ALL North
Garmin Express v 5.6.2.0
BaseCamp v 4.6.3
Virb Edit v 5.2.0
MacOS High Sierra 10.13
Avatar gebruiker
PhantomRC
 
Berichten: 71
Geregistreerd: 5 maart 2008 18:37
Woonplaats: Koksijde ('Baaltje)

Re: welke bestanden opslaan van virb ultra 30

Berichtdoor yokido » 8 jul 2017 10:00

Dus je moet Garmin Express opzetten ?? IK heb camera pas , deze al updaten ??
yokido
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 22 jan 2015 14:03
Woonplaats: Belgisch Limburg

Re: welke bestanden opslaan van virb ultra 30

Berichtdoor QuattroFrits » 8 jul 2017 10:15

Ja, altijd de meest recente software gebruiken.
Met een GPS geen stress
Virb XE + Zumo 590 LM + Nuvi 2599 LMT-D + Schuberth C4 met SC1A
Avatar gebruiker
QuattroFrits
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1718
Geregistreerd: 13 jan 2008 16:59
Woonplaats: Hulsberg

Re: welke bestanden opslaan van virb ultra 30

Berichtdoor HaWee » 8 jul 2017 12:14

yokido schreef:Dus je moet Garmin Express opzetten ?? IK heb camera pas , deze al updaten ??


niet opzetten (en zeker niet op de Virb)

Maar Garmin Express op je computer kan controleren op de laatste software update van je garmin apparaat.
Op het moment van maken in de fabriek wordt de nieuwste software er op gezet, maar daarna gaat hij eerst een magazijn in, dan wordt hij vervoerd over de halve wereld , dan in een magazijn van een Importeur, dan de groothandel en dan de winkelier en daar ligt hij ook nog een tijdje voordat jij hem koopt . Dus het kan heel goed wezen dat er ondertussen al nieuwere software is en dat kan je problemen inderdaad oplossen
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20509
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven


Keer terug naar Garmin Virb

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast