Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Garmin 760 met routerende routes

De GPS die rekening houdt met hoogte, breedte en lengte tijdens navigatie, voor vrachtauto en camper

Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor frank.dg » 15 aug 2015 21:07

Hi allen

Na jaren zorgeloos navigeren 2 jaar geleden de Zumo 550 geruild voor een Garmin Camper 760
De motor heeft plaats gemaakt voor een camper.
Nu...wat ik al van in het begin als een tekortkoming beschouwde was het automatisch herberekenen uitzetten op deze "Nuvi" niet mogelijk was.
Nu kort nadien kreeg ik hier van Mr GPS Hans de "wijze raad" om bij routerende routes de viapunten "soft" te maken als "niet waarschuwen bij aankomst"
Nu tot nu toe had ik dit enkele keren "getest" in eigen omgeving en de "soft" viapunten was een uitstekende oplossing om niet "teruggestuurd" te worden als je viapunten (met opzet) ging omrijden.
Nu routerende routes op een reis met de Garmin 760 dat had ik nog nooit uitgeprobeerd.
Mits de routevoorkeuren vooraf in te stellen in de 760 maakte ik gebruik van de 3 voorkeursroute's die de 760 voorstelt als je voor je eindbestemming éérst op "routes" klikt.
Ik selecteerde meestal de éérste (lila)kleurige) voorkeursroute.
De routebepaling was altijd (vooraf) ingesteld op snelwegen,veerboten en onverhard als te vermijden aangevinkt
Ook de snelste afstand is altijd aangevinkt.
Ook zijn de "camperafmetingen en gewicht" ingesteld H 2m85 / B 2m33 / L 7m50 en 3,5t
Dit was tot nu toe altijd leuk om zo door Frankrijk te rijden en te genieten van de mooie streken.
Al had ik soms de indruk dat de 760 me soms te vaak door dorpskernen stuurde terwijl via een ringweg een vlotter ging.
Doch ik liet de gps "doen" en we kwamen er ook wel..
Nu voor de éérste keer maakt ik afgelopen vakantieweek een routerende route van Orleans naar Morienval in Frankrijk
Bedoeld als test om te zien wat de gps van de routerende route maakt eens deze wordt opgestart/berekend...
De routebepaling in BC waren "snelwegen, veerboten en onverhard als "te vermijden"
Ook de "snelste" afstand was (zoals altijd) aangevinkt
Het profiel in BC is "camper" alleen....kun je daar niets aanvinken inzake afmetingen
Dus, waar ligt het verschil met de andere profielen zoals auto of motor?
Intussen werk ik al geruime tijd met een Mac en dat gaat ook veel vlotter met BC
Al de geplaatste viapunten heb ik tot 2 x toe gecontroleerd of ze op de rijweg stonden en er verder geen "terugkeren" aan ronde punten in geslopen waren (door een punt te dicht bij een rotonde te zetten)
Dus dat was allemaal ok.
Ik wist dat "mijn" route vanaf de camperplaats in La Chapelle (bij Orleans) niet door de stad liep doch bij de éérste km had ik al een vreemd gevoel dat er iets niet klopte...
Onderweg bij de middagpauze altijd de gps laten "op" staan omdat ik weet dat hij dan telkens "herberekend"
De hele reisweg verliep evenwel "vlot" doch ik wist dat dat de gps een "andere" weg aan het volgen was....
Tot een héél eind voor Parijs op de Francilienne kwamen we in een lange file terecht en ik besloot een binnenweg te nemen.
Vanaf de afrit herberekende de 760 wederom en heb dan de routerende route "gestopt" en nadien terug opgestart.
Nu na een 10-tal minuten zaten we in kleine straten om "ergens" terug op een iets grotere weg terecht te komen...
En dan op een bepaald moment had ik er genoeg van...stopte de route en startte uit "opgeslagen" enkel de eind bestemming in tot in Morienval
Met de "reislog" in te schakelen de dag voordien kon ik nu zien wat de gps "maakt van een routerende route mét soft viapunten en elk punt correct op zijn plaats en alle routebepalingen tss BC en de 760 op elkaar afgestemd
Wat ik nu zie maakt me boos want zo een groot verschil tss track en routerende route had ik nooit verwacht

Ik wil graag van de ervaren gps techneuten weten wat er eventueel "zou" kunnen verkeerd gelopen zijn als je ziet wat de verschillen zijn tussen de track en de routerende route tss Orleans en Morienval
Dan na het ingeven van het eindpunt "na" de problemen met het verlaten van de afrit
Ik hoop dat we er uit komen want anders weet ik het niet meer.... :cry:
Dit is de routerende route
cpp Orleans > Morienval 1.GPX
(177.62 KiB) 5 keer gedownload

Track na afrit Rtrt terug gestart 001.GPX
(26.82 KiB) 6 keer gedownload


Kan max 3 bestanden toevoegen dus laatste komt in vervolg bericht
Laatst bijgewerkt door frank.dg op 15 aug 2015 21:23, in totaal 2 keer bewerkt.
frank.dg
 
Berichten: 711
Geregistreerd: 28 jan 2010 22:04

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor frank.dg » 15 aug 2015 21:17

Laatste en langste track
track Orleans > tot afrit 001.GPX
(289.57 KiB) Nog niet gedownload


Nogmaals een gps met tal van features en een groot scherm maar niet afgestemd op recreatief gebruik zoals de Zumo's voor de motor
Indien het "automatisch" herberekenen zou "uit" kunnen op deze gps kunnen zou een wereld van verschil maken en een groot onderscheid maken.
Of zit BC er voor iets tussen dat ik bij het profiel van camper "geen" afmetingen kan ingeven en hierdoor de gps me overal door stuur want ook tot 3,5t mag ik door de meeste straten rijden...
Met mijn verhaal ga ik op een camperforum want na héél wat positieve boodschappen die ik op verschillende fora heb gezet over deze gps...kan ik me enkel maar belachelijk maken :?
Ik hoop hier mijn "weg" weer te kunnen vinden met de 760
frank.dg
 
Berichten: 711
Geregistreerd: 28 jan 2010 22:04

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor Hans Vaessen » 17 aug 2015 11:38

Wat je plaatst is een beetje een zoekplaatje. Maar zal zoekend is de enige verklaring die ik kan bedenken dat je Nuvi een andere te vermijden instelling heeft gehad; en dat tenminste provinciale hoofdwegen vermeden werden.
Als je dan, terwijl je niet op de route bent, het eindpunt kiest is de oorspronkelijke route niet meer relevant en wordt de route geheel bepaald door de instellingen van het toestel.

Wat me opvalt is dat je, ondanks vermijd snelwegen, met de oorspronkelijke route toch veel over vierbaans ging. Kan zijn dat je Nuvi daar anders mee omgaat (ze toch als snelwegen ziet) dan Basecamp, maar dat lijkt me niet heel waarschijnlijk.

Ergo: mijn indruk is dat je in de Nuvi meer als 'te vermijden' hebt aangevinkt.

Overigens een tip:
Zet je routes en tracks in één lijst; dan zie je ze tegelijk in beeld plus kun je ze in één gpx opslaan.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor frank.dg » 17 aug 2015 14:17

Hi Hans,

Als ik de eindbestemming in geef en "ga" aanklik dan heb ik geen idee langs waar de gps me gaat sturen :?:
Als ik de eindbestemming selecteer en op "routes" klik dan geeft de 760 me 3 voorkeuze-routes
Zoals ik reeds aangaf opteer ik dan voor de éérste voorkeuze-route.( 1é is lila-kleur de 2é is blauw en de 3é is wit)
Inzake routebepaling heb ik zoals vorig jaar voor Frankrijk enkel "snelwegen" aangevinkt als "te vermijden" ongeacht ik nu de voorkeuze-routes gebruik of op "ga" klik
Verder zijn "onverhard" "en veerboten" aangevinkt.
De afstand is steeds de snelste nooit de korste
Van alle andere parameters blijf ik wijselijk af en dat deed ik vroeger met de Zumo net hetzelfde
Heb vorig jaar bij wijze van test snelwegen én tolwegen aangevinkt als "te vermijden"
Daar had de 760 het echt moeilijk mee om te berekenen.
Heb dit ook al gemeld op ons camperfora om niet "alles" zo maar aan te vinken als te vermijden
De instellingen voor camper afmetingen zijn ook met oplettendheid te gebruiken.
Op 2 plaatsen kwam ik bruggen tegen die 2,50m hoog waren terwijl de instellingen op 2,90m staat
Ook het gewicht bij onze camper staat op 3,5t wat eigenlijk betekend dat je "overal" kan/mag rijden
Dus al zou ik het "gewicht" op 1,5t zetten dan nog zou de gps me langs dezelfde wegen sturen als bij 3,5t
Eens ik 4,5t of méér zou ingeven dan zou de gps wél andere wegen nemen maar dan moet ik het profiel "vrachtwagen" gebruiken
Onafgezien ik enkel "snelwegen" als te vermijden heb aangevinkt moet ik wel meegeven dat ook D-wegen in Frankrijk soms voor de stuk 4-vaks kunnen zijn.
N-wegen daarentegen zijn meestal 4 vaks maar ook kom je 2-vaks tegen
De "routebepaling" in BC is intentiek ingesteld zoals in de gps enkel afmetingen en gewicht kun je niet "aanpassen" in BC
Dus ook daar is het "gissen" welke parameters de gps hanteert bij profiel "camper"
Tot nu toe gebruikte ik de "voorkeuze-routes".
Met het maken van een routerende route stel ik nu dit grote verschil tussen beide vast tussen één de route en de track na de rit.


Ik zal alles doorsturen in één .gpx bestandje zoekplaatje want inderdaad dan kun je alles "naast" mekaar bekijken
Laat me aub ff weten of in dit nieuwe ene bestand naast de routerende route én de tracks te zien zijn in BC
cpp Orleans > Morienval 1.GPX
(177.62 KiB) 8 keer gedownload
frank.dg
 
Berichten: 711
Geregistreerd: 28 jan 2010 22:04

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor Hans Vaessen » 17 aug 2015 15:04

frank.dg schreef:
Met het maken van een routerende route stel ik nu dit grote verschil tussen beide vast tussen één de route en de track na de rit.


De kern van de zaak is imho dat je een route maakt in basecamp, maar dat je daar niet mee om gaat zoals je zou moeten. Het gevolg is DUS dat het toestel zelf een route naar het eindpunt gaat berekenen, op basis van de instellingen van het toestel zelf; de viapunten die je in basecamp geplaatst hebt totaal negerend.

Wat je zou moeten doen om de oorspronkelijke route te volgen is zorgen dat je danwel op de route bent en de route opnieuw activeren, met het eerstvolgende softe punt als doel. Danwel handmatig zoeken naar het eerstvolgende viapunt en je daar naar toe laten brengen (da's wat lastiger, vooral als je niet weet welke punten je al bezocht hebt).

Gesteld dat dat inderdaad het probleem is waar het om gaat is de rest eigenlijk niet relevant: volgens bovenstaande werkwijze is de routering van het toestel zelf nl niet van invloed.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor frank.dg » 17 aug 2015 15:51

Hi Hans

Thanks voor de feedback
Stel dat ik bij het "volgen" van de routerende route even "afwijk".
Ik ben inderdaad "afgeweken" op de route (vb aan een rond punt) om even bij een Intermarche inkopen te doen én te tanken
Gps herberekend dan wel de route dus..dat klopt ook.
Dus als ik op "mijn" route wil terecht komen dan moet ik éérst me terug met de camper op de "weg" gaan staan dan de route opnieuw opstarten.
En dan "zag" ik dat ik de keuze kon maken om te kiezen voor "weg" (stond niet aangevinkt) of 2 wegnummers die wél aangevinkt waren
Dus ik vermoed dat dit dan naar het volgend viapunt moet zijn?
Heb dan voor de vermelde wegnummers gekozen maar ook dat is me niet duidelijk hoe de route verder zal verlopen.
Indien de gps zou aangeven "naar volgend tussenpunt" dan zou het eenvoudiger te begrijpen zijn ipv een keuze voor te stellen tussen "weg" en een 2é "aanvink-punt" mét wegnummers
Inzake routebepaling-keuzes tussen BC en de gps kan ik enkel meegeven dat deze gelijk zijn.
Er zijn "geavanceerde" instellingen maar ook daar blijf ik af.
Zal straks nog eens kijken ivm snelste afstand of dat deze ook zo vermeld staat op gps en BC (heb ik nog niet gecontroleerd)
Interpretatie snelste tijd of snelste afstand zou misschien ook een struikelblok kunnen zijn.
Al zie je nu dat de "track" van Orleans naar Morienval (tot waar ik de afrit nam voor Parijs) dat deze een héél andere weg volgt ook door méér dorpskernen dan hetgeen de routerende route zou doen.
Tot binnen een uurtje want éérst ff weg met de kleindochter :wink:
frank.dg
 
Berichten: 711
Geregistreerd: 28 jan 2010 22:04

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor Frank » 17 aug 2015 16:05

Een heel verhaal, maar eerlijk gezegd weet ik nu nog steeds niet wat je gedaan hebt. Een route in Basecamp gemaakt en die wil je volgen? In de Camper 760 kan het automatisch herberekenen blijkbaar niet uitgezet worden, wat betekent dat bij iedere afwijking van de oorspronkelijke route herberekend gaat worden. En ja, dan zal de 760 de 'eigen' routerings instellingen volgen.
Je schrijft dat de 760 vanaf het begin een andere route volgde, echter je hebt alleen maar twee tracks toegevoegd die ergens halverwege beginnen ( bij afrit 9 van de A104), waar is het eerste stuk?

Ik vraag me überhaupt af of het zinvol is om een met BC gemaakte route met een dergelijk toestel te willen volgen:
- automatische herberekening, dus bij iedere afwijking van de route (of als je niet op de route bent als je de route opstart...) gaat het toestel een eigen route maken
- In BC kan je geen eigenschappen (lengte / hoogte) van de camper invoeren, dus zo'n route zal her en der wat problemen gaan opleveren als je over de kleine weggetjes wil gaan rijden.

Ik heb ook een camper, maar gebruik daar mijn Zümo 590 voor. Afgelopen vakantie in Frankrijk prima gewerkt! Ik kan dan wel geen gegevens van de camper invoeren, maar borden lezen lukt mij onderweg nog wel, en ach dan rijden we toch een keertje om alsde viaducten te laag zijn.
En als je kiest voor wegen waar normaliter ook autobussen en vrachtauto's zullen rijden (snelwegen, provinciale wegen, N- wegen) zal je weinig problemen tegenkomen.

Overigens, je laatste bijgevoegde gpx file bevatte alleen maar de route en niet de tracks....
Groeten,
Frank

BMW F800GT + Zumo 590 + GPSmap 62s
Avatar gebruiker
Frank
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1879
Geregistreerd: 14 maart 2004 23:36
Woonplaats: Geldrop

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor Hans Vaessen » 17 aug 2015 16:35

frank.dg schreef:Dus als ik op "mijn" route wil terecht komen dan moet ik éérst me terug met de camper op de "weg" gaan staan dan de route opnieuw opstarten.


Niet per se. Maar als je de route afbreekt dan is dat vervolgens wel de makkelijkste manier.

Ik was er natuurlijk niet bij, maar wat ik denk dat er is gebeurd:

Je wijkt vanwege file af van de route. Het toestel zal dan gaan herberekenen naar het eerstvolgende nog niet bezochte viapunt. Totdat je danwel dat punt bezocht hebt danwel verderop OP de route zit zal dat zou blijven. Als je punten 'soft' zijn zullen bij 'verderop op de route' de niet bezochte viapunten automatisch overgeslagen worden. Echter: zolang dat NIET zo is blijft hij wijzen naar dat ene volgende punt; en ik vermoed dat je daarmee opnieuw de file in gestuurd zou worden.

Bovendien: bij dat berekenen na afwijken gebeurt dat op basis van de instellingen van het toestel. Daarbij heb je vrijwel zeker ook 'vermijd u-bocht' aanstaan. Dat is prima, want zeker met een camper zul je niet willen keren op de weg.
Daarbij kàn het echter gebeuren dat je op een weggetje zit dat de komende kilometers geen zijwegen kent; waardoor je een heel stuk van de oorspronkelijke route afdwaalt en denkt 'dit klopt niet'.
Vervolgens ga je improviseren zonder echt goed te begrijpen wat het effect daarvan is... En dat kan dan frustrerend uitpakken.

Evident: ik was er niet bij en kan slechts speculeren over wat hier precies gebeurde.

Overigens ben ik het met Frank eens dat het voor een route als deze logischer is om de route gewoon op het toestel te laten berekenen. Temeer omdat het feitelijk een 'efficiente route' is. EN dan zul je ook minder tegen verrassingen aanlopen.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor frank.dg » 17 aug 2015 17:38

Hi Hans
Hi Frank

Buiten snelwegen aangevinkt als te vermijden is er enkel nog onverhard en veerboten als te vermijden
Tolkosten,en U-bochten staan nooit aangevinkt als "te vermijden".
Door U-bochten "aan" te vinken zou ik wél eens "verder" gestuurd kunnen worden om te "keren" vandaar ik dit nooit doe
Ook met een 7m50 lange camper kunnen we altijd wél draaien :wink:
Alle punten in de routerende route zijn soft enkel, het zijn er niet veel op een traject van +/- 380km
Misschien had ik er méér moeten zetten...al vermoed ik dat dit ook weinig verschil zal maken
Tussen Orleans en Morienval zijn we één keer even van de route gegaan inderdaad voor inkopen en tanken
Ergens vind je daar die "knoop" in de track terug van die "afwijking" om de "reden" hierboven vermeld
De gps laat ik altijd wel "aan" staan maar ik merk wel dat hij intussen wél "herberekend".
En daar sluipt het "risico" dat de te volgen weg dan bepaald word door de gps en niet meer door de routerende route die ik er zelf heb ingezet.
Die "gedachte" speelt me al langer "parten" sinds ik de 760 in gebruik heb...het is een Nuvi en geen Zumo
Nu om te antwoorden op Frank zijn reactie hierbij hetvolgende
De langste "track" vertrekt vanaf de camperplaats tot aan de afrit op de A104 (waar we in de file terecht kwamen)
Eens de afrit op kon ik een eindje verder links-af op een kruising doch op een rotonde kon ik er niet meer aan uit en heb me dan aan de kant gezet.
Heb de route gestopt (symbool op de 760 = X) dan...terug opgestart uit "eigen punten"
Of dat een "oplossing" was dat zal wel maar ook daar kon ik weer "kiezen" tussen "weg" (niet aangevinkt ) en een 2é lijntje met een 2 wegnummers die ik wel kon aanvinken.
Ook dan wéér de 2é (mét wegnummers) gekozen
Dat is de kortste "track" die je ziet
Dan zie je de 3é track tot de eindbestemming (Morienval)
Na de "korte" track heb ik de "routering" opnieuw gestopt (het werd me ff teveel) en heb gewoon de eindbestemming via "ga" geselecteerd
Je ziet dan hoe ondanks de camperinstellingen waar dit laatste traject overal door gaat
An sich was het nog een "groen" traject dus al bij al viel dit wel mee.
Mocht ik ooit de Romantische strasse (in D.)of de Wild Atlantic way (Ierland) of de route des Alpes (in Fr) dan misschien beter een 2é hands 660 aan te schaffen
Al spijt dat ik ooit mijn Z550 heb verkocht... :cry: zelfs met zijn "te" klein scherm (draag een leesbril) had ik deze "voor" mijn neus op de Ducato boordplank kunnen zetten
Als ik alle zaken naast mekaar bekijk is het naar mijn gevoel beter met de 760 telkens de voorkeurs-routes uit de gps te nemen in plaats van een routerende route te maken in BC.
De voorkeursroutes zijn een "oplossing" enkel je moet dan "volgen" wat de gps er van maakt
Heb het al vermeld..om routerende routes te maken voor campergebruik beter een Zumo 660 gebruiken anders zal het "plaatje" nooit kloppen
Nog een nieuwe 590 aanschaffen ( heb intussen geen motor meer :cry: ) is op het thuisfront niet te verkopen :lol:
frank.dg
 
Berichten: 711
Geregistreerd: 28 jan 2010 22:04

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor Hans Vaessen » 17 aug 2015 18:19

Het klinkt misschien wat lullig, maar misschien is het goed, in plaats van nogmaals uitleggen wat je gedaan hebt, ook te lezen wat de theoretische verklaring kan zijn. Anders blijven we letterlijk en figuurlijk rondjes draaien vrees ik..

Probeer wellicht met een andere route eens 'rondom huis' wat er precies gebeurt.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor frank.dg » 17 aug 2015 20:08

Hi Hans

Zal zeker als nieuwe test een routerende route maken "zonder snelwegen" en dan nadien het resultaat bekijken van de track
Eén route die ik consequent "volg" van begin tot einde.. en een 2é keer (met dezelfde route) waarbij ik wél "afwijk" zodat de gps moet herberekenen en dan nadien kan controleren hoe de track er zal uit zien
Mijn verhaal was misschien lang en uitgebreid doch heb geprobeerd zo véél mogelijk info naar voor te brengen.
By the way was de laatst doorgestuurde .gpx file compleet mét de route én de tracks ? (had alles in één lijst gezet)
Toch bedankt voor de fijne reacties

met vriendelijke groeten
Frank
frank.dg
 
Berichten: 711
Geregistreerd: 28 jan 2010 22:04

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor Hans Vaessen » 17 aug 2015 21:47

frank.dg schreef:
By the way was de laatst doorgestuurde .gpx file compleet mét de route én de tracks ?


Eh... ook hier: als iemand opmerkt dat de file alleen een route bevat dan is de kans groot dat dat zo is 8) (en het is ook zo - kun je eenvoudig zelf controleren door de file te openen).

Wat je moet doet om een hele lijst te exporteren is de lijst selecteren en dan kiezen voor 'exporteer -lijstnaam'. Kies je op dat moment voor 'selectie' dan exporteer je alleen het geselecteerde element..
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor frank.dg » 17 aug 2015 22:28

Hi Hans,

Bij deze nog eens een poging om "alles" door te sturen
Al een geruime tijd naar Mac over gestapt en de "omschrijvingen" zijn soms al eens anders
Ik had het wél moeten "zien" dus dat is mijn fout :?
Hier zit zowel één routerende route en 3 tracks in


Nogmaals dank voor de snelle reacties
frank.dg
 
Berichten: 711
Geregistreerd: 28 jan 2010 22:04

Re: Garmin 760 met routerende routes

Berichtdoor Hans Vaessen » 17 aug 2015 22:43

Yep. Nu klopt ie wel. Maar ik had deze combi zelf al gemaakt hoor. Kwestie van naar andere lijst slepen. Ik meldde de mogelijkheid omdat je vier afzonderlijke gpx-files plaatste; terwijl dat makkelijker kan. Al doende leert men..
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)


Keer terug naar Garmin Dezl/Camper

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast