Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Kaarten Dezl 560

De GPS die rekening houdt met hoogte, breedte en lengte tijdens navigatie, voor vrachtauto en camper

Kaarten Dezl 560

Berichtdoor Adrie3 » 13 nov 2019 20:28

Op mijn Dezl 560 (8GB + 16GB SD-card) gaat er iets fout met de kaarten. 2020.20is geïnstalleerd op het toestel, zoals te zien is Basecamp
Basecamp.JPG
Basecamp.JPG (18.34 KiB) 205 keer bekeken
. Echter op het toestel wordt enkel een hoofdkaart getoond, dus een soort van wereldkaart.
Met JaVaWa device-manager gekeken, ziet ook de kaarten
Kaarten.JPG
Kaarten.JPG (48.28 KiB) 205 keer bekeken

Hoe krijg het apparaat zover dat-ie de juiste kaarten gaat gebruiken? In Basecamp lukt het wel om de geïnstalleerde kaarten te gebruiken.
M.vr.gr.

Adrie de Regt
Adrie3
 
Berichten: 190
Geregistreerd: 18 aug 2006 21:02
Woonplaats: Oud-Beijerland

Re: Kaarten Dezl 560

Berichtdoor Mgent » 13 nov 2019 22:31

Pagina 67 van je handleiding kan je helpen:
Kaartinformatie weergeven
Tik in het hoofdmenu op Extra > Instellingen > Mijn Kaarten.
Kaarten inschakelen
1. Tik in het hoofdmenu op Extra > Instellingen > Mijn kaarten.
2. Tik op een kaart.
Zumo 595, iPhone 11 Pro, Cardo G9x, Shubert SRC M1+ SCM1 , BaseCamp 4.8.6, CN Europe NTU 2020.20, Onroute motor 5.15 Europa, tomtom Vio.
Avatar gebruiker
Mgent
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1896
Geregistreerd: 28 aug 2007 08:44
Woonplaats: Merelbeke

Re: Kaarten Dezl 560

Berichtdoor Adrie3 » 20 nov 2019 11:33

Mgent schreef:Pagina 67 van je handleiding kan je helpen:
Kaartinformatie weergeven
Tik in het hoofdmenu op Extra > Instellingen > Mijn Kaarten.
Kaarten inschakelen
1. Tik in het hoofdmenu op Extra > Instellingen > Mijn kaarten.
2. Tik op een kaart.

Hier liet-ie maar 1 kaart zien, enkel Europe North. Het gekke was wel dat ik hier (Europe North) geen details zag en in het zuiden (bijv. Spanje) wel. Hij was echt van het pad af.
Ik had met dit toestel nog een probleem, zie topic "Geheugen is vol op Dezl 560". Daarvoor een harde reset uitgevoerd en dat loste ook dit probleem op.
Bedankt voor de assistentie en de adviezen.
M.vr.gr.

Adrie de Regt
Adrie3
 
Berichten: 190
Geregistreerd: 18 aug 2006 21:02
Woonplaats: Oud-Beijerland


Keer terug naar Garmin Dezl/Camper

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast