Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Snelheidsborden in het scherm kwijt

De specifiek op motorrijders gerichte 5 inch navigatiesystemen van Garmin, introductie 2014

Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor w5hans » 13 apr 2014 19:02

Ben in het bezig van motorrad Navigator V
Wie kan mij helpen,ben de snelheidsborden in het scherm kwijt ? :cry:
w5hans
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 17 dec 2006 22:18
Woonplaats: Nijkerk (gld)

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor HaWee » 13 apr 2014 19:08

in welk scherm ? :wink:

het helpt als je echte en duidelijke info geeft.

Had je ze eerst wel? Wat heb je gedaan? wanneer zie je ze niet?
geef stap voor stap aan wat je doet , wat gaat er goed en wat niet.

zit je achter je buro , of rij je een route? rij je een route gemaakt op de gps of gemaakt op de computer of van het internet geplukt?

etc etc
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20718
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor w5hans » 13 apr 2014 19:23

OK had ze eerst wel tijdens het rijden .Je hoeft toch niet speciaal een route te rijden om de gebodsborden te zien?
Of wel
w5hans
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 17 dec 2006 22:18
Woonplaats: Nijkerk (gld)

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor Frank » 13 apr 2014 20:17

Niet per se een route, maar wel rijden..... Als je gewoon thuis zit, zal je ze niet zien!
Groeten,
Frank

BMW F800GT + Zumo 590 + GPSmap 62s
Avatar gebruiker
Frank
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1879
Geregistreerd: 14 maart 2004 23:36
Woonplaats: Geldrop

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor w5hans » 13 apr 2014 20:18

Nog even een vraag ,als je over een weg rijd en daar mag je 50km per uur word er dus normaal in het scherm een bord geprojecteerd met 50 en een kort signaal gegeven .is dit onder gebracht in een bestand en zo ja hoe heet dit bestand .?
w5hans
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 17 dec 2006 22:18
Woonplaats: Nijkerk (gld)

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor JaVaWa » 13 apr 2014 20:31

Nee, dat zit in de kaart "ingebakken".
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13799
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor GPS Expert » 14 apr 2014 09:04

ja, dat zit in de kaart gebakken :) gmapprom.img gooi die eraf en je hebt geen borden meer, maar ook geen kaart meer ;) :)

Via instellingen navigatie kun je wel je toestel in GPS simulatie zetten, dan kun je een tocht starten ergens naar toe en deze gesimuleerd rijden. Dan krijg je wel de snelwegborden te zien. In je toestel is dat een bestand met de extensie JCV voor als je het zou willen verwijderen (niet aannemelijk).
Marco

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav, Peaklife/Rage.

Zie ook mijn Kennisforum en YouTube kanaal.
Avatar gebruiker
GPS Expert
 
Berichten: 3205
Geregistreerd: 24 jan 2013 22:41
Woonplaats: Amsterdam, Apeldoorn, Havelte, Hilversum, Hoensbroek, Leusden, Privé les of GPS Helpdesk

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor oakymountain » 14 apr 2014 14:06

En ervan uitgaande dat je (nog steeds) City Navigator gebruikt.
Andere kaarten, zoals de Motorkaart en OSM, bevatten die snelwegborden niet.
oakymountain
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 19
Geregistreerd: 26 feb 2006 22:05
Woonplaats: Bergeijk

Re: Snelheidsborden in het scherm kwijt

Berichtdoor w5hans » 14 apr 2014 16:48

Jongens bedankt voor de info ga het uit proberen
w5hans
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 17 dec 2006 22:18
Woonplaats: Nijkerk (gld)


Keer terug naar Garmin Zumo 590

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten