Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Track onder route tonen vs 3D kaart

Track onder route tonen vs 3D kaart

Berichtdoor Donderkat » 20 jun 2019 10:43

Na lang zoeken, en door een hint van dit forum heb ik gevonden hoe je op de Navigator V tijdens het routeren een track als een dunne lijn in de route zichtbaar kunt maken. Directe aanleiding om hier naar te gaan zoeken, is dat de Nav V de vervelende eigenschap heeft om, onder bepaalde omstandigheden, toch de route te gaan her-berekenen, terwijl ik dit in de navigatie instellingen uit heb staan. Dat is me laatst gebeurd zonder dat ik het her-berekenen heb gezien en toen ben ik van de route af geraakt.

Oplossing: Zet bij de kaartinstellingen de 3D weergave uit en, voila, de track wordt zichtbaar onder je actieve route. Ik heb hiervoor een request gelogd bij Garmin Support. Zie hieronder het request en de reactie van Garmin. Overigens ben ik er inmiddels achter dat het spontane her-berekenen wordt veroorzaakt door verkeersinformatie meldingen. Die heb ik nu dus ook maar uitgezet.

Mocht iemand dit herkennen en hier een betere oplossing voor hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag. Op zich kan ik leven met de huidige oplossing maar ben niet tevreden over de product support van Garmin.


Support vraag:

Tijdens het navigeren wil ik de track onder de route weergeven. Bij de Zumo serie is de track dan zichtbaar als een lijn binnen de weergegeven route, in de kleur die aan de track is gegeven. Bij de Navigator 5 werkt dit niet. Na lang zoeken heb ik ontdekt dat de weergave van de track geblokkeerd wordt door de 3d kaart. Volgens mij is dit een fout. Ik wil graag de combinatie van track, route en 3d kaart kunnen gebruiken. Is hier een oplossing voor? Met vriendelijke groeten

Reactie Garmin:

Beste heer,

Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Garmin Support. Wij helpen u graag verder. U geeft aan dat u graag de track onder route weergeven voor uw BMW Navigator V toestel.

Dit is helaas niet mogelijk. Echter, Garmin blijft open voor nieuwe ideeën, misschien kunt u deze melden met de onderstaande link:

https://www.garmin.com/en-US/forms/ideas/

We hopen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Mocht u vragen of meer informatie wilt ontvangen dan verwijzen wij u graag naar onze website: https://support.garmin.com/nl-NL/


Met vriendelijke groet,
Donderkat
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 30 mei 2014 21:53

Keer terug naar BMW Navigator

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast