Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Welke bluetooth GPS Ontvanger met data logger?

Adviesvragen, voor als je een 'schaap met vijf poten' zoekt dat multi-inzetbaar is

Welke bluetooth GPS Ontvanger met data logger?

Berichtdoor Merijn » 30 jun 2007 18:53

Hallo,

Ik ben naar dit forum gekomen voor advies over de bluetooth GPS ontvanger die ik ga aanschaffen i.c.m. met mijn Windows Mobile telefoon (HTC Touch). Ik ben namelijk op zoek naar een GPS ontvanger die een data log/track log bijhoudt op het apparaat zelf. Ik wil deze vooral gebruiken in de auto, indien mogelijk voor het vastleggen van snownboard-afdalingen, maar ook als ik aan het lopen ben op vakantie, zodat ik de locatie van gemaakte foto's kan koppelen.

Ik heb een paar geschikte ontvangers gevonden, waarvan de i-Blue 747 (http://www.transystem.com.tw/p-gps-iblue747.htm) me het meest interessant lijkt. Dit toestel is tevens verkrijgbaar als de Qstarz BT-Q1000 (http://www.qstarz.com/Products/GPS%20Pr ... Q1000.html). Belangrijk zijn voor mij bluetooth, de auto on/off functie, autolader, accu (dus ook zonder vaste voeding) en liefst nog TMC (zit hier niet op).

Nu is mijn vraag of jullie in dezelfde prijsklasse (deze is te krijgen voor € 89,-) mooiere, kleinere, betere, uitgebreidere enz. GPS ontvangers kennen. Sowieso wil ik deze met TomTom op Windows Mobile laten werken, als dat al niet kan hoor ik het graag! Al jullie advies stel ik op prijs. Alvast bedankt!

Groeten, Merijn
Merijn
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 30 jun 2007 18:38

Keer terug naar Wandelen, fietsen EN auto of motor

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast