Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

aanvullende tips: "route komt niet overeen met beschikb

Voor alle vragen en tips rond het gebruik van het programma MapSource.
Selecteren van kaarten, maken van routes etc. etc.. Ook problemen met het volgen van routes vinden meestal z'n oorzaak in MapSource, ongeacht welk type toestel je gebruikt.

Berichtdoor ++ Lex ++ » 14 apr 2008 18:06

Deze methode is juist veel makkelijker dan knippen en plakken.
Je ziet nu op de kaart wat er veranderd moet worden, en dat zou je met knippen en plakken helemaal niet zien.

Knippen en plakken kan trouwens best, je hebt er alleen niets aan voor dit doel.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

beschikbare kaarten

Berichtdoor koos vv » 27 apr 2008 22:01

Had in Map Source een route gemaakt en naar de SP 2820 gestuurd, kreeg echter de melding dat route niet overeen kwam met beschikbare kaarten. Snapte er niets van, paar weken terug ook route's gemaakt en dat ging goed. Er is in die tussentijd geen ander kaart materiaal geinstalleerd (werk met CNE NT+ v8). Wat aan het stoeien geweest met routes opdelen en met kleine route's in verschillende streken. Daarbij bleek dat het gebied waar de routes liepen in Noord Frankrijk een probleem opleverden. Dit ook geprobeerd op een andere SP 2820 deze gaf hetzelfde probleem. Toen de kaarten rond de route ook naar de SP 2820 gestuurd, de melding bleef uit en het werkte. Heeft iemand hiermee ook zulke ervaringen dat de SP 2820 bepaalde gebieden niet kent. Dit was de eerste keer dat ik route's naar Frankrijk maakte, vorig jaar route's naar Noorwegen gaf geen enkel probleem.
koos vv
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 27 apr 2008 21:43
Woonplaats: Eksel (B)

Berichtdoor Kosturnix » 27 apr 2008 22:25

Weet je echt heel zeker dat je in MapSource (op de computer) niet meer kaarten hebt dan de SP2820 kent??
Zou zomaar zo kunnen dat je op de PC in een kaartenset die de SP2820 niet kent een route maakt....
BMW K1200R met SP 2820
Peugeot 806 met iPhone of SP 2820
Herenfiets/benenwagen op goed geluk met gezond verstand (en soms de iPhone)
Avatar gebruiker
Kosturnix
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 571
Geregistreerd: 18 jul 2006 11:59
Woonplaats: N52 04.716 E5 08.382

Berichtdoor koos vv » 28 apr 2008 19:21

In de 2820 staat heel europa reeds voorgeinstalleerd, zou dan toch geen probleem mogen zijn.
Vandaag weer wat nieuws ervaren, SP herstart steeds opnieuw wanneer deze bezig is met het laden van de kaarten, soms als het tijdbalkje halverwege is soms als deze net begint.
koos vv
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 27 apr 2008 21:43
Woonplaats: Eksel (B)

Vorige

Keer terug naar Garmin MapSource

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten