Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

2720 en onroute motorkaart benelux en dach

DE mobiele GPS voor de auto, HET toestel voor op de motor

Berichtdoor Erik » 17 aug 2010 10:33

vongole schreef:zou je willen beschrijven hoe je deze ruimte hebt vrijgemaakt?
Op de 2720 het talenbestand opgeschoond.
in MapSource zoveel kaartdelen aangevinkt (van CityNavigator èn OMK) dat het totale bestand rond de 1,9 GB bleef (exacter: 267 kaartdelen, samen 1946,9 MB)
Laatst bijgewerkt door Erik op 17 aug 2010 10:38, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2431
Geregistreerd: 1 jun 2006 23:07

Berichtdoor vongole » 17 aug 2010 10:38

Ok bedankt, maar ik heb een mac. Ik zie daar geen mogelijkheden om kaartdelen te selecteren.
vongole
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 27 mei 2008 13:41
Woonplaats: Enschede

Berichtdoor JaVaWa » 17 aug 2010 10:44

Jawel hoor, in MapInstall kun je kaartdelen selecteren (al gaat het wat moeizamer dan met MapSource)
Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's

eTrex Legend HCx, Fenix (1), Forerunner 220, GPS 45, GPS 60, Montana 600, nüvi 250, Oregon 550t, Oregon 700, StreetPilot III, Vivoactive 3, zūmo 500
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 14513
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Berichtdoor Erik » 17 aug 2010 10:45

vongole schreef: ik heb een mac. Ik zie daar geen mogelijkheden om kaartdelen te selecteren.

daar zijn cracks als <Scheurneus> en <JaVaWa> meer in thuis.
Krek, daar was-ie al
Groeten
Erik ex-BMW K75RT en K1100LT met SP2820 met CNEur NT LTU, MapSource 6.12.4 (WinXP) en 6.16.3 (W10); eTrex Legend HCx met OpenFietsMap (DBNL); nüvi 2595LMT; Garmin vívofit; Concept 2; SRC op Schuberth C3 PRO
Avatar gebruiker
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2431
Geregistreerd: 1 jun 2006 23:07

Berichtdoor vongole » 17 aug 2010 10:52

Ah, bedankt.

Kan je daar zowel de normale 2011.10 kaarten als Onroute benelux en dach-kaarten selecteren.
Dan maak je dus een selectie uit alle 3 de "kaarten" die je hebt?
vongole
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 27 mei 2008 13:41
Woonplaats: Enschede

Berichtdoor pheufk » 17 aug 2010 11:26

Wanneer je via mapsource kaarten naar de 2720 stuuurt en er staat een gmapprom.img bestand op, dan wordt die niet overschreven dus kom je geheugen te kort als je 1,9Gb er bij zet.(totale geheugen is 2 Gb)
Groetjes Piet,

SP2820 firmware 4.40 - NT 2019.10 ScalaRider Multiset Q2 XL
Zumo 660 CN2020.10 NT
Zumo 550 firmware 5.00 - CN 2020.10 NT
Zumo 396 LMT-S CN Europa 2020.20 NTU
Afbeelding
Avatar gebruiker
pheufk
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1998
Geregistreerd: 19 sep 2006 20:07
Woonplaats: Nijmegen

Berichtdoor BMWK1100RS » 17 aug 2010 11:45

vongole schreef:zou je willen beschrijven hoe je deze ruimte hebt vrijgemaakt?


Beste Vongole,
Op mijn 2720 is dankzij de 2011.10 - laatste versie van eind mei - het midden van europa (circa 1.6 GB) er rechtstreeks op gezet - dus niet via de pc. Daarna - plus de motorkaarten benelux en dach 1.03. Ik heb dat na diverse vergeefse pogingen door Waypoint Notter laten doen. Ik kwam steeds ruimte tekort. Een deel van de ruimte heb ik verkregen door alle spreektalen, anders dan Nederlands en Engels, van de 2720 af te halen. Dat kan via de menu 's instellingen of extra in de 2720.
De 1.03b update heb ik nog niet geïnstalleerd in afwachting van ervaringen van anderen.
Succes, Garry.
BMWK1100RS
 
Berichten: 18
Geregistreerd: 7 mei 2010 13:29
Woonplaats: OMMEN

Berichtdoor vongole » 17 aug 2010 15:08

BMWK1100RS schreef:
vongole schreef:zou je willen beschrijven hoe je deze ruimte hebt vrijgemaakt?


Beste Vongole,
Op mijn 2720 is dankzij de 2011.10 - laatste versie van eind mei - het midden van europa (circa 1.6 GB) er rechtstreeks op gezet - dus niet via de pc. Daarna - plus de motorkaarten benelux en dach 1.03. Ik heb dat na diverse vergeefse pogingen door Waypoint Notter laten doen. Ik kwam steeds ruimte tekort. Een deel van de ruimte heb ik verkregen door alle spreektalen, anders dan Nederlands en Engels, van de 2720 af te halen. Dat kan via de menu 's instellingen of extra in de 2720.
De 1.03b update heb ik nog niet geïnstalleerd in afwachting van ervaringen van anderen.
Succes, Garry.


Bedankt voor je reactie, ik ga het proberen.
Willem
vongole
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 27 mei 2008 13:41
Woonplaats: Enschede

Berichtdoor HaWee » 17 aug 2010 15:18

@vongole: als je direct onder een reactie jouw reactie daarop plaatst zoals in dit laatste geval is het prettiger om de [antwoorden] knop te gebruiken ipv de [citeer] knop. ([antwoorden] knop staat links onder)
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21455
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor BMWK1100RS » 29 aug 2010 16:31

@vongole en @HaWe:

Ik heb inmiddels de 1.03b over de 1.03 heen gezet en dat is probleemloos verlopen. Ik heb er helaas nog geen rij-ervaring mee.
BMWK1100RS
 
Berichten: 18
Geregistreerd: 7 mei 2010 13:29
Woonplaats: OMMEN

Vorige

Keer terug naar Garmin Streetpilot 2820/2720/2610/2620/2650 -- Perfect Pilot Red&Blue

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten