Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Hard-reset Streetpilot III

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Berichtdoor ++ Lex ++ » 3 jun 2007 10:07

Helaas helpt dat waarschijnlijk niet.
Ik was ook al aan het zoeken, en heb de V-methode op een GPS III (niet +) geprobeerd, en dat werkt niet.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Berichtdoor STXrider » 3 jun 2007 10:16

Ik denk dat hij beter bij GPS-V zijn vraag kan stellen. Had dezelfde link naar hem toegestuurd :lol:
Avatar gebruiker
STXrider
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 981
Geregistreerd: 14 feb 2007 20:38
Woonplaats: Landsingerland

Berichtdoor jkelder » 3 jun 2007 10:19

De laatste firrmware update van de de GPS III+ (juni 2002) is toch behoorlijk jonger dan die van de GPS III (januari 2000) en is niet ver voor de laatste update van de GPS V (oktober 2003).
Dus met de laatste firmware update van de GPS III+ ( http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=3479 ) bestaat er een kansje. :wink:
Groet'n van .. Jan oet brinkdorp 'n Ham.
GPSV, Quest, Forerunner 310XT/410, Edge 705HR/CAD, Edge 800 Bundel, Nüvi 860, Oregon 550t
Voor Fietsroutenetwerk, Wandelnetwerk en Paardrijnetwerk : Zie http://planner.gps.nl
Avatar gebruiker
jkelder
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 3014
Geregistreerd: 15 maart 2004 21:35
Woonplaats: Den Ham (N52 27.842 E6 29.802)

Berichtdoor kerkpad » 3 jun 2007 19:23

Hartelijk dank,
met deze methode lukt ket prima bij de SP III+.
Nadien plaats laten bepalen en tijd goedzetten en het systeem is weer als nieuw.
Heeft iemand ervaring met de Mapsource Worldmap voor vakantie in Canada?
kerkpad
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 2 jun 2007 20:30

Berichtdoor STXrider » 4 jun 2007 15:51

Deze vraag moet je stellen op het forum gedeelte van GPS-V want daar zitten nog gebruikers van jouw toestel
Laatst bijgewerkt door STXrider op 21 feb 2008 15:55, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
STXrider
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 981
Geregistreerd: 14 feb 2007 20:38
Woonplaats: Landsingerland

Berichtdoor stekel » 20 feb 2008 21:32

ja hoor wat ik ook doe met die reset piepen doet ie niet !

er zitten geen batterijien in :!:

wat doe ik nou verkeerd :?:
stekel
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 20 feb 2008 21:30
Woonplaats: coevorden

Berichtdoor polmcfree » 8 jul 2008 20:12

Ik denk dat je er maar beter batterijen insteekt want anders zal het niet werken ,want je moet spanning hebben. die batterijen er uitnemen doet men om zeker te zijn dat het toestel uit staat voor je aan de reset begint,maar dan moeten ze er terug in om je toestel van stroom te voorzien.
Pol met Pan European+BMW 1150GS en een Zumo550+Zumo 390+Tripy 1+tripy 2
ps. schijffouten mag je houden ik ben blij dat ik ze kwijt ben
polmcfree
 
Berichten: 236
Geregistreerd: 4 apr 2007 21:16
Woonplaats: Opglabbeek (B)

Canada

Berichtdoor Klaverblaadje » 9 jul 2008 05:31

Bericht vervallen
Laatst bijgewerkt door Klaverblaadje op 9 jul 2008 08:13, in totaal 1 keer bewerkt.
Nu:Nuvi 5000 / E-map USA /Nuvi 250 / Nuvi 1490
verkocht GPS12 SP1 SPIII SPIII NavTalk / Gestolen 176C 53518585
CN5-7-8-9-2008 / RR4 / CS4 / MG7 / US.RR / worldmap / waterkaart ned.
Avatar gebruiker
Klaverblaadje
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 109
Geregistreerd: 23 dec 2007 09:19
Woonplaats: Spanbroek

Berichtdoor FM » 9 jul 2008 07:13

Zou dit antwoord niet een beetje te laat komen? :shock: :wink:
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4232
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Canada

Berichtdoor Klaverblaadje » 9 jul 2008 08:11

Ja dat had ik zelf ook al gemerkt, niet de datum maar wel het jaar te laat gezien.
Nu:Nuvi 5000 / E-map USA /Nuvi 250 / Nuvi 1490
verkocht GPS12 SP1 SPIII SPIII NavTalk / Gestolen 176C 53518585
CN5-7-8-9-2008 / RR4 / CS4 / MG7 / US.RR / worldmap / waterkaart ned.
Avatar gebruiker
Klaverblaadje
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 109
Geregistreerd: 23 dec 2007 09:19
Woonplaats: Spanbroek

Berichtdoor FM » 9 jul 2008 10:26

Geeft niet. Ik zal hier volgend jaar ook nog eens op antwoorden. :D
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4232
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Streetpilot III

Berichtdoor hagar » 18 mei 2009 15:56

Heb me net laten registreren op dit forum omdat ik in de shit zit met mijn streetpilot III. Ik heb dit jaar de nieuwe versie van Mapsource gïnstalleerd en blijkbaar deze niet goed overeen met de Streetpilot III. Ik weet dat is een oud bakske, maar doet het nog naar behoren. Wat gaat er fout of helemaal niet: een route overdragen vanuit Mapsource dmv USB datatraveller werkt normaal. Als ik dan de datacard in het gps toestel steekt zegt deze dat hij de kaarten niet kan openen. Als ik in de lijst van de roete ga kijken, staan er helemaal geen routes in. Ik weet niet meer wat te doen, ben er al uren mee bezig. Binnen 2 weken vertrek naar CROATIE en nu dit probleem. Kan iemand mij raad geven aub.
Met dank.
Once a boxer - always a boxer
hagar
 
Berichten: 11
Geregistreerd: 18 mei 2009 15:47
Woonplaats: 2400 MOL, Guido Gezellestraat 2B

Re: Streetpilot III

Berichtdoor Erik » 18 mei 2009 16:37

hagar schreef: Ik heb dit jaar de nieuwe versie van Mapsource gïnstalleerd en blijkbaar deze niet goed overeen met de Streetpilot III. ... een route overdragen vanuit Mapsource dmv USB datatraveller werkt normaal. Als ik dan de datacard in het gps toestel steek zegt deze dat hij de kaarten niet kan openen..


bedoelt u dat u dit jaar nieuw kaartmateriaal - dat heet City Navigator Europe - hebt geïnstalleerd of bedoelt u een update van MapSource op uw PC?

Het klinkt imho alsof het om kaartmateriaal gaat dat niet voor uw SPIII geschikt is (CNE NT 2009?) of dat niet is geunlockt.

geen dubbelpostings svp
Groeten
Erik SP2820 met CNEur NT LTU, MapSource 6.12.4 (WinXP) en 6.16.3 (W10); eTrex Legend HCx met OpenFietsMap (DBNL); nüvi 2595LMT; Garmin vívofit; Concept 2; SRC op Schuberth C3 PRO
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2379
Geregistreerd: 1 jun 2006 23:07

Berichtdoor Ton » 18 mei 2009 19:08

Hagar,

Misschien ten overvloede, maar routes stuur je via de seriele kabel rechtstreeks naar de SP3.

Detailkaarten via de USB cardreader op de geheugenkaart zetten vanuit Mapsource.
Als je dus nieuw kaartmateriaal hebt eerst de benodigde nieuwe kaartdelen op de geheugenkaart laden.

Groeten
Ton
Navigator IV op BMW K1600GT + Zumo 550 op Laverda RGS Executive en GPSmap 62s om te wandelen en op de fiets.
Avatar gebruiker
Ton
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 221
Geregistreerd: 1 mei 2004 20:00

Berichtdoor Eric Hoogstraat » 3 aug 2009 21:06

Help, m'n SP III heeft na de hard-reset nog steeds kuren :!:

Op de geheugenmodule en op de pc staan de kaarten van CN 2009. Als ik een route maak en die daarna oproep in de SP III krijg ik te lezen dat het kaartmateriaal niet overeen komt.
Vlak voordat het apparaat met een grote boog het zolderraam uit ging dacht ik aan dit forum :oops: en ik vond het topic m.b.t. de hard-reset.
Die heb ik uitgevoerd, kwam inderdaad in Kansas uit en na 10 minuten wachten op de satellieten was ik weer in Europa.
Daarna heb ik de laatst gemaakte routes in de SP III gezet en ik kreeg weer dezelfde melding.

Wat gaat er fout (bij mij of in het apparaat) :?:

Groetjes,
Eric Hoogstraat
Hou 't rubber waar 't hoort: op straat!
Eric Hoogstraat
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 18
Geregistreerd: 24 nov 2005 17:44
Woonplaats: Leidschendam

VorigeVolgende

Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron