Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Data velden Quest 2

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Data velden Quest 2

Berichtdoor sjoeke » 15 aug 2009 19:40

Is het misschien mogelijk om de datavelden op de Quest 2 te verwijderen zodat het kleine schermpje met ongeveer een derde toeneemt.
sjoeke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 80
Geregistreerd: 13 dec 2004 12:53

Berichtdoor elsinga » 15 aug 2009 19:57

Menu, Menu, Kaartin-sintelling, Dataveldn Uit (op het tabbald Opmaak, is het 1e tabbld). Tenminste, zo werkt het op de Quest 1. ;)
Supportvragen graag in het forum, niet per PM of e-mail!

Robert Elsinga =8- ) - (ex) GPS-V, Quest 1, Zumo 660, Montana 650t
(part-time Waypoint adviseur per 1 maart 2010)

Zie ook Youtube, Twitter, Facebook
Avatar gebruiker
elsinga
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 10102
Geregistreerd: 8 jun 2004 14:00
Woonplaats: N52 55.981 E5 51.058

Data velden Quest 2

Berichtdoor sjoeke » 16 aug 2009 05:43

Vriendelijk bedankt voor de snelle reactie en de oplossing. Ik was wel aan het zoeken geweest maar na nu blijkt heb ik er over heen gekeken. :oops:
sjoeke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 80
Geregistreerd: 13 dec 2004 12:53

Re: Data velden Quest 2

Berichtdoor goeroe » 1 aug 2011 12:32

vraagje over dataveld aanpassen en antenne Quest 1:

Na reset en opnieuw instellen heb ik ipv 4 datavelden er nu 3, waarvan er ééntje groot en de windstreek aangeeft en twee kleine datavelden, weet iemand hoe dit aan te passen ? zodat er terug 4 datavelden kunnen gebruikt worden?

Het grotere dataveld is niet aan te passen met " wijzig velden " en via instellingen kaart heb ik al diverse instellingen veranderd maar het brengt niets. Er moet ergens een onderliggende instelling zijn die moet omgezet maar ik vindt ze niet.

ben nog op zoek naar een klapantenne, deze is defekt, soldering is in het toestel is ok volgens waypoint, de externe antenne werkt een beetje moeilijk op een fiets en is ook niet te gebruiken op de fietsram houder.

alvast bedankt,
goeroe
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 1 aug 2011 12:06

Re: Data velden Quest 2

Berichtdoor ++ Lex ++ » 1 aug 2011 16:22

Er is vast ook nog een instelling "datavelden". Daar kun je het aantal velden wijzigen. "Wijzig datavelden" gaat over de inhoud. De termen kunnen van toestel tot toestel wel wat verschillen; deze zijn van de 60CSx.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Re: Data velden Quest 2

Berichtdoor goeroe » 1 aug 2011 18:26

Plots toch vandaag gevonden : na " uit " zetten van afslagwijzer bij kaartinstellingen weer mooi vier datavelden.

blijft nog de vraag of iemand ergens een klapantenne weet voor op de quest 1

had alles eigenlijk moeten posten onder quest 1, maar ja veel maakt het niet.

grts,
goeroe
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 1 aug 2011 12:06


Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast