Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

ROUTEBEREKENING FOUT

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Berichtdoor FM » 25 aug 2009 21:45

Dan denk ik dat jullie met een probleempje zitten. De SP3 kan blijkbaar niet goed overweg met CN2009. Een firmware update zou de oplossing moeten brengen, maar daar gaat Garmin zich niet meer mee bezig houden, vrees ik. :roll:

Ofwel gaan jullie terug naar jullie vorige kaartversie, ofwel gebruik je de v2009, maar enkel met in Mapsource voorbereide routes.
Zo gebruik ik de SP3 trouwens ook altijd, ik heb geen geduld om hem zelf een route te laten berekenen. :wink:
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4392
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Berichtdoor V43B » 26 aug 2009 10:23

FM schreef: De SP3 kan blijkbaar niet goed overweg met CN2009. Een firmware update zou de oplossing moeten brengen, maar daar gaat Garmin zich niet meer mee bezig houden, vrees ik. :roll:

De route is blijkbaar gewoon te lang en gaat over te veel afzonderlijke wegen. Een route Utrecht Maastricht gaat met dezelfde instellingen ook fout, Maar Utrecht-Antwerpen of Utrecht-Essen gaat weer wel.
V43B
 
Berichten: 207
Geregistreerd: 1 feb 2007 00:01

Berichtdoor meire » 26 aug 2009 17:14

Denk nu ook dat de SP III niet goed overweg kan met de CN2009.
Ben nu ook van plan de v2009, enkel met in Mapsource voorbereide routes te gebruiken op Data Card128MB.
En heb op Data Card 64MB de CityNavigator version6 kaarten ,zo kan ik als het nodig is toch nog de weg naar huis laten berekenen,als er iets mis gaat met de voorbereide routes.(al meer dan eens tegengekomen dat ik routes te groot had gemaakt en ik op het einde van de dag terug naar huis moest keren zonder route volledig te hebben afgelegd).
Wel vervelend dat mijn vorige kaart versie 6 is, en dan direkt 2009, :( en ze bij Garmin zo weinig rekening houden met de moeilijkheden met versie 2009 :(
groetjes
meire
 
Berichten: 48
Geregistreerd: 13 mei 2004 17:08
Woonplaats: oost vlaanderen

Berichtdoor blue thunder » 15 sep 2009 14:35

Ik had een gelijkaardig probleem. Datacard (128MB)wissen, kaarten er terug op gezet en probleem was opgelost bij mij. Bij zeer lange routes, met veel afslagen, heb ik die fout ook al gehad. Maar sinds ik geen routes meer laat herbereken, tenzij de snelste weg naar huis, op de SPIII (is toch te langzaam), heb ik geen probelemen meer met de recentste kaarten.
blue thunder
 
Berichten: 198
Geregistreerd: 3 jun 2005 09:40
Woonplaats: Noorderwijk (België)

Berichtdoor FM » 15 sep 2009 22:51

Ja,

Met je prachtige FJR ben je al thuis voordat je SP3 de weg berekend heeft, nietwaar ? :wink:


Ik moet dringend mijn Avatar wijzigen . :D
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4392
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Berichtdoor blue thunder » 16 sep 2009 08:00

Hehe, de wereld is klein, hé :D
blue thunder
 
Berichten: 198
Geregistreerd: 3 jun 2005 09:40
Woonplaats: Noorderwijk (België)

Vorige

Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast