Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Vastloper Quest 2

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Vastloper Quest 2

Berichtdoor sjoeke » 16 aug 2009 19:11

Ik heb zojuist een vastloper gekregen met mijn Quest 2
Ik heb met de POI Loader een aantal POI op de Quest gezet maar nu start hij niet meer op. Hij blijft hangen in het welkomst scherm. Ik heb geprobeert de Quest First Aid! van dhr. Elsinga maar bij de geforceerde start met de 3 knoppen aan+page+ok krijg ik wel het schermpje met de vraag of ik alle gebr. gegevens wil wissen maar als ik dan het gekleurde vlakje van nee naar ja wil verplaatsen dan reageert de Quest nergens op.
Help! :roll:
sjoeke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 80
Geregistreerd: 13 dec 2004 12:53

Berichtdoor elsinga » 17 aug 2009 06:09

Ik herken dat van mijn tijd met de Q2... teveel POI's is niet goed voor 'm...

Wat je nog kunt doen:
- lagere firmware versie downloaden (bij mij op de site bijvoorbeeld) dan die je nu hebt
- Q2 opstarten en dan met het diagnosescherm (zie voor de toetscombinatie mijn site)
- firmware update doen met de lagere versie, dit zorgt voor een behoorlijke reset
- nu de laatste firmware versie er weer op

En dan zou het goed moeten zijn. Zo niet, contact opnemen met je leverancier.
Supportvragen graag in het forum, niet per PM of e-mail!

Robert Elsinga =8- ) - (ex) GPS-V, Quest 1, Zumo 660, Montana 650t
(part-time Waypoint adviseur per 1 maart 2010)

Zie ook Youtube, Twitter, Facebook
Avatar gebruiker
elsinga
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 10102
Geregistreerd: 8 jun 2004 14:00
Woonplaats: N52 55.981 E5 51.058

Vastloper Quest 2

Berichtdoor sjoeke » 17 aug 2009 06:37

Ik kan alleen de beschrijving vinden van de Master Reset
Power the Quest down and turn it on by pressing (and holding) aan+page+ok until the Quest asks if you really want to erase all user data? als ik dat dan heb gedaan krijg ik het schermpje met de vraag of ik alle gebr. gegevens wil wissen maar dan reageert de quest op geen enkele toets. Uitschakelen lukt dan alleen nog door de in + out toets tegelijk in te drukken :roll:
sjoeke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 80
Geregistreerd: 13 dec 2004 12:53

Berichtdoor elsinga » 17 aug 2009 11:52

Nee, je moet hier zijn: http://www.elsinga.net/128.html (oftewel OK ingedrukt houden tijdens het inschakelen)
Supportvragen graag in het forum, niet per PM of e-mail!

Robert Elsinga =8- ) - (ex) GPS-V, Quest 1, Zumo 660, Montana 650t
(part-time Waypoint adviseur per 1 maart 2010)

Zie ook Youtube, Twitter, Facebook
Avatar gebruiker
elsinga
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 10102
Geregistreerd: 8 jun 2004 14:00
Woonplaats: N52 55.981 E5 51.058

Vastloper Quest 2

Berichtdoor sjoeke » 17 aug 2009 11:54

Hoera het is gelukt, na de combinatie aan + ok knop inderdaad in de diagnosestand gekomen en een lagere firmware erop gezet. Daarna starte het ding nog niet dus opnieuw de aan + ok knop gebruikt en met de POI loader de POI's verwijderd en hij doet het weer.

Alweer mijn hartelijke dank voor de deskundige begeleiding. :D
sjoeke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 80
Geregistreerd: 13 dec 2004 12:53


Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast