Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Externe voeding werkt niet.

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Externe voeding werkt niet.

Berichtdoor MaartenD » 13 okt 2009 18:04

Ik ben nog steeds de trotse bezitter van de GPS V, nu mijn 60CSX stuk is, maak ik weer even gebruik van de GPS V. Deze werkt nog prima, al is het wel weer even wennen. Het enige wat ik niet meer aan de praat krijg is de externe voeding, als ik de GPS aansluit op de 12 V in de auto dan gebeurt er niets. Ik heb gemeten of er spanning op de voeding staat, en ik meet keurig 12 V.

Iemand enig idee, wat ik hier aan kan doen.

Groet,
Maarten Scheveningen
Montana 680t Edge1030 Garmin 235
MaartenD
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 178
Geregistreerd: 28 dec 2004 18:19
Woonplaats: Scheveningen

Berichtdoor elsinga » 14 okt 2009 06:29

Hmmm.... dit is niet iets dat zomaar kapot gaat. Ik gok dat 1 van de pinnen van de connector in de V zelf gecorrodeerd is en daardoor geen contact meer maakt.

Probeer het eens door de plug een aantal malen in en uit de connector te bewegen. Mocht dat niet lukken, wellicht even met een heel fijn schroevendraaiertje en/of een wattenstaafje met alcohol de pinnen reinigen. Lukt dat nog niet, bel dan even met Eric B in Notter, die kan je dan wellicht nog wat tips geven.
Supportvragen graag in het forum, niet per PM of e-mail!

Robert Elsinga =8- ) - (ex) GPS-V, Quest 1, Zumo 660, Montana 650t
(part-time Waypoint adviseur per 1 maart 2010)

Zie ook Youtube, Twitter, Facebook
Avatar gebruiker
elsinga
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 10102
Geregistreerd: 8 jun 2004 14:00
Woonplaats: N52 55.981 E5 51.058


Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast