Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

routes overzetten

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Berichtdoor FM » 16 okt 2009 19:49

JaVaWa schreef:Hoe zit 't nu precies FM? Jij hebt een SP3, dus kun jij vast vertellen of een route gemaakt in een andere versie via herberekenen op het toestel toch gebruikt kan worden.


De SP3 zal komen zeggen dat de wegen niet de kaart volgen die in het toestel zitten. Vervolgens geeft hij de keuze de route toch zo te gebruiken of te herberekenen.

Zo gebruiken wil zeggen directe route. Herberekenen kan ook. Dat zal alleen lang duren , en zoals bij de andere toestellen zal dat aanleiding kunnen geven tot gewijzigde routes.

Iets terzijde hiervan, route in ander kaartmateriaal was niet het grote pijnpunt. Je had bij de SP3 regelmatig voor dat je niet alle kaartdelen in je toestel had zitten. En dan was herberekenen geen optie, dan waren het sowieso directe routes...
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4381
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Berichtdoor JaVaWa » 16 okt 2009 20:00

Okee, duidelijk. Ik corrigeer even mijn bericht op de vorige pagina.
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13846
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Berichtdoor straatpiloot » 16 okt 2009 21:29

klopt heb het geprobeerd in inderdaad geeft hij rechte lijnen aan van punt tot punt.route gemaakt in city nav, eur nt 2009 route laten berekenen en overgedragen naar sp3 ,maar stel je rijd de route pakt hij dan wel de wegen die gemaakt zijn met de vers2009???????
Gr Jans


quote="JaVaWa"]Hoe zit 't nu precies FM? Jij hebt een SP3, dus kun jij vast vertellen of een route gemaakt in een andere versie via herberekenen op het toestel toch gebruikt kan worden.[/quote]
de nieuwe pan piloot
straatpiloot
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 14 sep 2009 14:06
Woonplaats: oosten des lands

Berichtdoor JaVaWa » 16 okt 2009 21:34

Niet noodzakelijk, het toestel gaat immers op een andere kaartversie herberekenen. De in MapSource aangegeven viapunten blijven uiteraard wel gelijk, maar de berekende route tussen die punten kan afwijken.
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13846
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Berichtdoor ++ Lex ++ » 16 okt 2009 21:39

Niet alleen dat de route op een andere kaart wordt herberekend, ook de routeringsinstellingen zullen op het toestel verschillen van die in MapSource. Je kunt ze wel zoveel mogelijk gelijk maken, maar helemaal zal niet lukken.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Berichtdoor JaVaWa » 16 okt 2009 21:55

Dat is waar ook. Inmiddels is het oorspronkelijke probleem, het niet kunnen verzenden van routes naar het toestel, blijkbaar opgelost?
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13846
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Berichtdoor straatpiloot » 16 okt 2009 22:16

Hoi
ja inderdaad ben ik al een heel eind verder voor eerst bedankt voor de info Gr Jans (ga met de GPS naar bed)


JaVaWa schreef:Dat is waar ook. Inmiddels is het oorspronkelijke probleem, het niet kunnen verzenden van routes naar het toestel, blijkbaar opgelost?
de nieuwe pan piloot
straatpiloot
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 14 sep 2009 14:06
Woonplaats: oosten des lands

Berichtdoor Thingvellir » 16 okt 2009 23:39

straatpiloot schreef: (ga met de GPS naar bed)

Met Truus of Claire? :wink: :lol: :lol:

Goede nacht.
Groet, Thingvellir

SP c510 - Nüvi 2445 LM - GPSmap 76S - GPSmap 60CSx -
CN Europa v9 - CN North America 2008 - CN North America NT 2013.2 - OnRoute wandelkaart - diverse topo's van O.S.M.

Ik vind een onderschrift maar onzin.
Avatar gebruiker
Thingvellir
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 974
Geregistreerd: 5 jul 2006 13:33
Woonplaats: Aarle Rixtel

Berichtdoor straatpiloot » 17 okt 2009 19:29

Lex
kan ik met mijn sp3 een adres invoeren waar ik naar toe wil?
gr Jans

++ Lex ++ schreef:Niet alleen dat de route op een andere kaart wordt herberekend, ook de routeringsinstellingen zullen op het toestel verschillen van die in MapSource. Je kunt ze wel zoveel mogelijk gelijk maken, maar helemaal zal niet lukken.
de nieuwe pan piloot
straatpiloot
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 14 sep 2009 14:06
Woonplaats: oosten des lands

Berichtdoor Erik » 17 okt 2009 19:37

straatpiloot schreef:kan ik met mijn sp3 een adres invoeren waar ik naar toe wil?

ja dat kan via de menuknop <Find>
voor zover het adres zich bevindt op het kaartmateriaal op de datacard die in de SPIII+ is gestoken
het telkens herhalen van complete antwoorden draagt niet bij aan de leesbaarheid van een forum
Avatar gebruiker
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2405
Geregistreerd: 1 jun 2006 23:07

Vorige

Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast