Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

IQUE 3600 powerknop

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

IQUE 3600 powerknop

Berichtdoor Nardini » 3 jun 2010 12:39

Na enkele jaren probleemloos gebruik heeft mijn Garmin IQue 3600 het volgende probleem.
Hij werk probleemloos IN de cradle en op batterij maar ik kan het toestel niet meer uitschakelen met de powerknop. Resultaat, als de batterij leeg is stopt hij er natuurlijk mee!
Niets help, soft reset, hard reset, updat laatste systeemsoftware...
Kan iemand hiermede helpen??

Grtz,
Julien
Nardini
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 3 jun 2010 10:00
Woonplaats: Emblem

Re: IQUE 3600 powerknop

Berichtdoor dinky » 9 aug 2011 14:35

Helaas kan ik je niet helpen met de powerknop, maar misschien kun je mij wel helpen aan 2 cd's van de City select Europe v6. de 2e cd doet het niet meer. Onder Windows 7 werkt het helemaal niet en nu heb ik van de week een 2e hands laptop met XP gekocht en toen deed disk 2 of 2 van bovengenoemde versie het niet meer. Kun jij me daarmee helpen. Ik moet mijn Ique wel altijd aan de stroom houden anders ben ik mijn waypoints kwijt. Garmin zelf doet hier niets meer mee.
Bij voorbaat dank.
Gerdie Hurkens-Haarlem
dinky
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 9 aug 2011 08:52

Re: IQUE 3600 powerknop

Berichtdoor Nardini » 10 aug 2011 10:23

Ik ben niet zeker dat ik die nog heb maar ik bekijk het.
Grts,
julien
Nardini
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 3 jun 2010 10:00
Woonplaats: Emblem


Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast