Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Kaarten updaten bij Streepilot C330

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Kaarten updaten bij Streepilot C330

Berichtdoor bruce the boss » 16 jun 2010 17:21

Hallo,

Ik heb hier een Garmin streepilot c330 waarvan ik d.m.v. Mapsource de kaarten wil updaten.

Ik krijg daarbij echter de melding: Uw GPS beschikt niet over het vereiste geheugen om kaarten op te slaan. Als uw gps een programmeerbare geheugenkaart gebruikt, dient u te controleren of deze juist is ingevoerd.

Houdt dit in de ik de nieuwe kaarten alleen met een sd-card kan doen want ik kom via de computer ook niet op mijn Garmin.

Wie kan me helpen?
bruce the boss
 
Berichten: 34
Geregistreerd: 4 mei 2008 20:47

Berichtdoor HaWee » 16 jun 2010 17:59

inderdaad, het goede nieuws is dat sd kaarten nu erg goedkoop zijn, in tegenstelling tot toen de streetpilot uit kwam. :wink:
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20834
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor bruce the boss » 16 jun 2010 18:02

Bedankt voor je reactie.

Hoef ik de huidige kaarten op de Garmin dan niet te vewijderen?

Dus gewoon de nieuwe kaarten op de sd-card installeren en deze daarna in de Garmin doen>
bruce the boss
 
Berichten: 34
Geregistreerd: 4 mei 2008 20:47

Berichtdoor HaWee » 16 jun 2010 18:08

in het kaartmenu de oude kaarten uitzetten en de nieuwe aanzetten.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20834
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor bruce the boss » 16 jun 2010 20:21

Hoi,

Ik wilde er City Navigator Europe NT 2011.10 opzetten maar volgens mij gat dat niet.

Ik heb een aantal landen op de sd-card gezet en deze daarna in de Garmin gedaan. De huidige kaarten ("City Navigator Europe NT+ V8) heb ik uit gezet.

Als ik hem dan aanzet ziet hij de kaarten wel maar ik zie deze niet terug in het kaart menu!

En als ik een route wil opgeven vraagt hij in welke provincie de bestemming ligt maar daar kom ik dan ook niet verder mee. En ik kan ook geen landen kiezen.

Kan het zijn dat deze kaarten te nieuw zijn voor deze Garmin of doe ik iets fout?

Op de sd-card staat het bestand gmapsupp.img . Toen ik het d.m.v. Mapsourse op de sd-card was gezet had Mapsourse dit overigens gedaan in de directory \garmin\gmapsupp.img maar toen zag hij de kaart niet. Ik heb toen de directory garmin verwijderd en het bestand rechtstreeks op de sd-card geplaats.

Wat te doen?
bruce the boss
 
Berichten: 34
Geregistreerd: 4 mei 2008 20:47

Berichtdoor ++ Lex ++ » 16 jun 2010 20:34

De kaartbestanden zet MapSource niet voor niets in de map Garmin. Daarbuiten ziet het toestel ze niet.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Berichtdoor bruce the boss » 16 jun 2010 20:44

Heb het bestand nu weer in \garmin geplaast maar als ik nu de Garmin opnieuw opstart krijg ik de melding: "kan kaarten niet openen.

Daarom had ik ze rechtstreeks op de sd-card gezet en toen werden ze wel geladen.

Help :(
bruce the boss
 
Berichten: 34
Geregistreerd: 4 mei 2008 20:47

Berichtdoor ++ Lex ++ » 16 jun 2010 20:49

Weet je wel zeker dat ze geladen werden? Volgens mij ziet het toestel ze helemaal niet, en krijg je een andere kaart te zien.

Dat de kaarten niet geopend kunnen worden wijst op het ontbreken van de juiste sleutelcode voor jouw toestel. Weet je zeker dat die goed ingevoerd is?
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Berichtdoor bruce the boss » 16 jun 2010 21:11

Yep, sorry dat was het.

Het is opgelost.

bedankt!!
bruce the boss
 
Berichten: 34
Geregistreerd: 4 mei 2008 20:47


Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast