Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Track-routes in de Quest plaatsen: DE oplossing

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Berichtdoor jkelder » 23 mei 2006 14:02

dirk de coninck schreef:Als ik de route bekijk op mijn quest dan worden de viapoints weergegeven met het nummer erbij zodat mijn scherm vlug volstaat met nummers.
Weet iemand hoe dit komt of wat ik eventueel over het hoofd heb gezien?

Bij de directe route geladen in de Quest zie je idd een oplopende nummering van de via-punten tot maximaal 254, telkens bestaande uit 3 cijfers.
Maar bij een 'werkbaar' zoomniveau is dat op het kaartscherm niet storend, omdat dan ook het aantal via-punten op het scherm beperkt is.
Sommigen ervaren het juist als prettig, omdat ook de vordering van de nummers en route kan worden bekeken.
Groet'n van .. Jan oet brinkdorp 'n Ham.
GPSV, Quest, Forerunner 310XT/410, Edge 705HR/CAD, Edge 800 Bundel, Nüvi 860, Oregon 550t
Voor Fietsroutenetwerk, Wandelnetwerk en Paardrijnetwerk : Zie http://planner.gps.nl
Avatar gebruiker
jkelder
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 3014
Geregistreerd: 15 maart 2004 21:35
Woonplaats: Den Ham (N52 27.842 E6 29.802)

Berichtdoor dirk de coninck » 29 mei 2006 10:37

Ja , dat klopt, ik heb het een paar dagen geleden ondervonden en als men een route rijdt zijn die waypoints niet storend.
Bedankt voor het antwoord!
dirk de coninck
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 17 mei 2006 12:29

Converteren

Berichtdoor castellum » 26 jun 2006 16:07

Ik heb vandaag een met wingdb een track naar route geconverteerd.
Hoe moet je te werk gaan om het aantal waypoints te reduceren.

Doe je dit handmatig??

Kun je merdere tracks tot één route ombouwen??

Groet
Menno
castellum
 
Berichten: 148
Geregistreerd: 21 aug 2005 11:44
Woonplaats: Alphen a/d Rijn

Berichtdoor Ruujan » 28 jun 2006 10:06

Kun je merdere tracks tot één route ombouwen??


Je kunt dan je tracks eerst samenvoegen tot een lange track.

Hoe moet je te werk gaan om het aantal waypoints te reduceren.


Vervolgens selecteer je de track en kiest eigenschappen. Daar staat een knop "filter" waarmee je het aantal punten kunt reduceren.

Daarna kun je de track omzetten met WinGDB.

Ruud.
In zijn nopjes op zijn nopjes
Avatar gebruiker
Ruujan
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 57
Geregistreerd: 10 apr 2006 20:00
Woonplaats: Groenekan

Re: Track-routes in de Quest plaatsen: DE oplossing

Berichtdoor Edward » 16 sep 2006 09:51

www.gps.nl schreef:1. download het gratis programma wingdb (te vinden op http://hans.gps.nl/wingdb/WinGDB-nl.exe); op de PC even 'uitpakken'


Ik zie, dat het eerste item van deze lange draad is aangepast aan WinGDB-nl. Om misverstanden te voorkomen: WinGDB-nl hoeft niet uitgepakt te worden. Het hoeft ook niet geinstalleerd te worden; het is direct uitvoerbaar.

Edward
Avatar gebruiker
Edward
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1006
Geregistreerd: 21 sep 2004 19:22
Woonplaats: Geen vaste woon- of verblijfplaats

Converterten track in GDB

Berichtdoor Jaap Huisman » 13 mei 2007 13:12

Ik heb geconstateerd, dat bij de de nieuwste Map Source versie GBD de extensie niet meer herkent. Deze is namelijk GDB 3. Deze eerst converteren naar GDB 2 en dan werkt het wel weer.

Groeten
Jaap Huisman
Jaap Huisman
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 12 maart 2006 16:31

Berichtdoor ++ Lex ++ » 13 mei 2007 13:19

Beter nog, de nieuwe gdb3 versie gebruiken.

Te vinden op http://hans.gps.nl/wingdb/WinGDB_nl3.exe
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Berichtdoor Willem Dijkstra » 11 maart 2008 23:44

++ Lex ++ schreef:Beter nog, de nieuwe gdb3 versie gebruiken.

Te vinden op http://hans.gps.nl/wingdb/WinGDB_nl3.exe


Kan misschien het recept van pagina 1 gewijzigd worden t.a.v. deze link???
Dan hoef je niet 6 pagina's te lezen en 486 foutmeldingen te verwerken voordat je op het juiste spoor wordt gebracht :wink:
Dank Willem
To be on a quest is nothing more or less than to become an asker of questions. ;-)
Avatar gebruiker
Willem Dijkstra
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 173
Geregistreerd: 11 feb 2006 19:28
Woonplaats: Barchem

Berichtdoor presto pasta » 30 maart 2008 21:42

Super bedankt!!......werkt zo te zien goed.Heb nu 2 routes op de quaets staan, ze worden herkend als route dus kan niet missen

Ga komend weekend naar Texel en ga daar wat routes fietsen en wandelen....

THNKS!!
presto pasta
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 20 jan 2008 17:09

Berichtdoor toine_de_biker » 30 aug 2009 21:40

waar kan ik nu het programma vinden, de links werken niet in dit item.

gr Toine :shock:
toine_de_biker
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 22 jun 2007 12:23
Woonplaats: Mierlo

Berichtdoor JaVaWa » 30 aug 2009 21:45

Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13402
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Berichtdoor jkelder » 30 aug 2009 21:47

De nieuwe link van WinGDB3 is: http://www.sackman.info/

Daar is ook de nieuwste versie 3.50 te downloaden. Te laat! :lol:
Groet'n van .. Jan oet brinkdorp 'n Ham.
GPSV, Quest, Forerunner 310XT/410, Edge 705HR/CAD, Edge 800 Bundel, Nüvi 860, Oregon 550t
Voor Fietsroutenetwerk, Wandelnetwerk en Paardrijnetwerk : Zie http://planner.gps.nl
Avatar gebruiker
jkelder
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 3014
Geregistreerd: 15 maart 2004 21:35
Woonplaats: Den Ham (N52 27.842 E6 29.802)

Berichtdoor Kibbe » 23 jan 2010 11:54

Iemand enig idee hoe ik de Streetpilot 3 helemaal leeg krijg? ik heb nog steeds puntjes vervuiling in m'n scherm.
Kibbe
 
Berichten: 17
Geregistreerd: 9 jan 2010 20:07
Woonplaats: Schubbevissenveen

Berichtdoor JaVaWa » 23 jan 2010 13:11

Het zou wel helpen als je een vraag over de SP III niet in een topic over de Quest plaatst...
Maar kijk in dit topic hoe je een harde reset van de SP III doet: http://forum.gps.nl/viewtopic.php?t=240
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13402
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Berichtdoor Rossi925 » 1 jul 2010 18:16

Hallo iedereen,

Ik ben al een paar keer het woord "Quest" tegen gekomen op dit forum maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld?In het begin van deze topic bvb staat" track-routes in de quest plaatsen".Misschien nutteloos maar toch even ter informatie,ik ben in het bezit van een oregon 450
Rossi925
 
Berichten: 13
Geregistreerd: 8 aug 2009 13:48

VorigeVolgende

Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast