Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Quest 1 zit vast

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

Quest 1 zit vast

Berichtdoor kawa » 28 feb 2011 20:32

Hallo

is er nog hoop voor mijn Quest alleen de aan knop doet het nog en als ik een harde reset(aan/uit knop en in)en als hem weer aan zet staan alle instellingern er nog? en voor de rest doet er geen knop meer???
Avatar gebruiker
kawa
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 14 aug 2005 18:21

Berichtdoor HaWee » 28 feb 2011 20:51

"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20661
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor kawa » 28 feb 2011 20:59

HaWee schreef:kijk hier http://www.elsinga.net/quest-first-aid.html eens


ja ik kan het eerste wel uit voeren alleen hij houd zijn oude instellingen?
Laatst bijgewerkt door kawa op 28 feb 2011 22:04, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
kawa
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 14 aug 2005 18:21

Berichtdoor HaWee » 28 feb 2011 21:24

lezen wat er staat:
bij het eerste houd hij alle instellingen

als dat niet helpt kun je evt een firmware upgrade doen

als dat niet helpt een master reset (ben je wel je instellingen kwijt, niet je kaarten)

als dat ook niet helpt garmin bellen
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20661
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor kawa » 28 feb 2011 22:22

o ja nu zie ik het ook Sorry

maar nu wilde ik de master reset doen maar hij reageert niet op de knopjes


ik had nog wel een firmware update gedaan dus ik kan nog wel contact met de computer maken

als ik de in en aan/uit toets doe reageert hij nog wel maar


als ik hem op de oplader aansluit spring hij de hele tijd aan kan ik hem niet meer uit krijgen
Avatar gebruiker
kawa
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 14 aug 2005 18:21

Berichtdoor HaWee » 28 feb 2011 22:39

doe je de master reset goed?

eerst uitzetten

dan 3 knoppen tegelijk indrukken en blijven vasthouden tot de vraag komt userdata wissen.

als dat niet werkt is het meestal omdat je de knoppen niet goed ingedrukt blijft houden.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20661
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor kawa » 28 feb 2011 22:49

hij reageert helemaal niet op de andere knopjes


als ik master reset probeer springt hij gewoon aan en krijg hem alleen uit als ik de in knop en de aan/uit knop indruk
Avatar gebruiker
kawa
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 14 aug 2005 18:21

Berichtdoor Hans Vaessen » 1 maart 2011 12:09

HaWee schreef: tegelijk indrukken en blijven vasthouden tot de vraag komt userdata wissen.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Berichtdoor kawa » 1 maart 2011 13:07

ik heb hem minimaal 1min. vast gehouden maar gebeurt niks denk dat het tijd is voor een nieuwe :cry: :cry:
Avatar gebruiker
kawa
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 14 aug 2005 18:21

Berichtdoor HaWee » 1 maart 2011 15:25

alledrie tegelijk vanuit UITSTAND ?
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20661
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor Hans Vaessen » 1 maart 2011 17:23

En als het dan niet lukt: rij even langs bij de TD in Notter. Met een beetje geluk lukt het hen wel; zoniet dan kun je ter plekke naar een opvolger kijken ;)

Maar.... mijn gevoel is echt dat je de 'handeling' op één of andere manier niet goed doet.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Berichtdoor kawa » 1 maart 2011 19:23

hij reageert niet op een knop als hij aanstaat alleen als je de in en de aan/uit toets doet gaat hij uit ik dacht als master reset maar dat is niet zo(ik had het niet goed gelezen)



ja hoor ik heb de knopjes in gedrukt toen hij uitstond en als ik de knopjes indruk gaat hij gewoon aan en kan hem dan weer uitkrijgen als ik de in en de aan/uit knop indruk
Avatar gebruiker
kawa
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 14 aug 2005 18:21

Berichtdoor HaWee » 1 maart 2011 19:55

als hij gewoon aangaat dan heb je bijna zeker niet echt de drie juiste knoppen echt tegelijk in gedrukt cq niet lang genoeg vast gehouden.

vasthouden tot je vingers verkrampen of je de vraag wissen krijgt :wink:
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20661
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor kawa » 1 maart 2011 20:11

HaWee schreef:als hij gewoon aangaat dan heb je bijna zeker niet echt de drie juiste knoppen echt tegelijk in gedrukt cq niet lang genoeg vast gehouden.

vasthouden tot je vingers verkrampen of je de vraag wissen krijgt :wink:


ik denk dat alleen het knopjes in en aan/uit nog werkt en de rest niet meer en daarom springt hij aan denk ik
Avatar gebruiker
kawa
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 14 aug 2005 18:21

http://forum.gps.nl/posting.php?mode=quote&p=267536

Berichtdoor Erik » 1 maart 2011 20:52

kawa schreef:ik denk dat alleen het knopjes in en aan/uit nog werkt en de rest niet meer

ik zou de suggestie van Hans Vaessen dan toch maar serieus overwegen.
Wat Erik Buitenhuis c.s. van de TD in Notter presteren lijkt af & toe toveren.

Niet geschoten = altijd mis
Groeten
Erik SP2820 met CNEur NT LTU, MapSource 6.12.4 (WinXP) en 6.16.3 (W10); eTrex Legend HCx met OpenFietsMap (DBNL); nüvi 2595LMT; Garmin vívofit; Concept 2; SRC op Schuberth C3 PRO
Avatar gebruiker
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2403
Geregistreerd: 1 jun 2006 23:07

Volgende

Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast