Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

waypointgeheugen vol

Ook al zijn ze een jaartje ouder: nog steeds vele gebruikers!

waypointgeheugen vol

Berichtdoor Willem_B » 6 apr 2012 12:04

geacht fotum,

ik heb een quest en ben er erg tevreden over. nu ben ik bezig met de vacantie wat voor te bereiden en bij het overzetten van een aantal WP's en kaarten kwam de melding "waypointgeheugen vol" . het viel mij wel al op dat eersdere WP's wel uit de lijst waren maar nog wel op de kaarten voorkwamen.
ik kan ze wel van de kaarten halen middels aantikken en dan in het WP scherm verwijderen maar is er een mogelijkheid om het geheugen te wissen ?

ik heb al eens via een handleiding de hele quest gereset , alleen die handleiding....inderdaad heb ik niet meer.

is dit voor een bekend probleem ? en zo ja , wat zou ik eraan kunnen doen ?

met vriendelijke groet willem blaas
Avatar gebruiker
Willem_B
 
Berichten: 21
Geregistreerd: 8 mei 2006 19:23
Woonplaats: Elburg

Re: waypointgeheugen vol

Berichtdoor ++ Lex ++ » 6 apr 2012 12:23

Manual.

Op blz. 18 staat iets over het wissen van locations.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Re: waypointgeheugen vol

Berichtdoor Willem_B » 6 apr 2012 12:33

bedankt voor de snelle reactie,

dat is idd de manier om WP's te deleten, maar deze lijst is totaal leeg, maar er staan nog wel WP's op de landkaarten.

ik denk dus dat ze "elders" (in een geheugen) ook nog staan, en dat wil ik dus totaal leegmaken
Avatar gebruiker
Willem_B
 
Berichten: 21
Geregistreerd: 8 mei 2006 19:23
Woonplaats: Elburg

Re: waypointgeheugen vol

Berichtdoor Willem_B » 6 apr 2012 13:32

nog even een aanvulling : ik heb alles van de quest naar de pc overgehaald en daar kwamen precies 500 WP's tevoorschijn (terwijl er maar 2 op de lijst stonden) . ze worden dus ergens in een geheugen bewaard, en vandaar dat ie dus roept dan zn geheugen vol is.

daarna een nieuwe selectie van 5 WP's en een kaart overgeheveld naar de quest en idd stond er dus weer waypointgeheugen vol, ik had ze dus wel overgehaald maar ze staan nog wel op de quest, hoe zou ik die er nu af kunnen krijgen ?
Avatar gebruiker
Willem_B
 
Berichten: 21
Geregistreerd: 8 mei 2006 19:23
Woonplaats: Elburg

Re: waypointgeheugen vol

Berichtdoor ++ Lex ++ » 6 apr 2012 13:37

Liggen die waypoints soms ver weg? Vaak heb je een keuze tussen of afstand sorteren en op alfabet. Bij op afstand sorteren is er een maximale afstand; verder weg gelegen waypoints zie je dan niet.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Re: waypointgeheugen vol

Berichtdoor JaVaWa » 6 apr 2012 13:45

Hier staat hoe een master reset bij de Quest gedaan moeten worden: http://www.elsinga.net/quest-first-aid
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13427
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Re: waypointgeheugen vol

Berichtdoor Willem_B » 6 apr 2012 15:17

het is gelukt, alle gegevens zijn verwijderd.

ik heb ergens een veld gevonden waarin stond "alle gegevens van de gebruiker verwijderen ? " daarop ja geklikt

en hij maakt m dat echt leeg , ook de basis instellingen zijn weg maar dat is geen probleem.

bij deze bedankt voor het meedenken
Avatar gebruiker
Willem_B
 
Berichten: 21
Geregistreerd: 8 mei 2006 19:23
Woonplaats: Elburg


Keer terug naar Streetpilots, Quest, iQue, GPS-V

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast