Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Sena 10U (schuberth- shoei)

Intercom op de motor: de tweede specialisatie van Waypoint

Sena 10U (schuberth- shoei)

Berichtdoor bartho » 12 jul 2016 14:16

Probleem dat ik wil aankaarten is het volgende:
Ik ben in het bezit van een Sena 10U schuberth mijn vrouw sena 10U shoei neotec. Beiden met zumo 350.
Als ik ieders sena's koppel aan ieders zumo en dan met een constante intercom connectie rijdt valt mijn sena uit na enkele interventies van de zumo's naar de sena. Soms is dat na 4 interventies soms na 10. Uitvallen bedoel ik de connectie komt niet terug en ook de connectie met de zumo is weg. Ik krijg deze terug na de sena off en on te zetten maar het euvel keert terug. Ik rijdt met de laatste firmware in de sena 1.2.
Als ik de sena terug zet naar de 1.02 firmware versie kan ik de intercom connectie houden als ik vrouw's zumo niet koppel met haar sena. Dit werkt niet met firmware 1.2 dus ook al is vrouws zumo niet gekoppeld de intercom valt weg.
Ik heb dit probleem reeds aangekaart bij sena helpdesk maar na 3 maanden krijg ik geen zinnig antwoord. Ze herhalen steeds dat ik de zumo moet koppelen zoals beschreven in de users manual para 5.2 second mobile phone- second mobile phone,GPS and SR10. Dit doe ik uiteraard. Ik heb soms de mobile phone gekoppeld volgens para 5.1 maar ook zonder pairing valt het uit.
Ik dacht dat de 10U identiek zou zijn aan de 20S, maar de 20S heeft een gescheiden speciale GPS pairing instructie welke de 10U niet heeft en heb ook gelezen dat de 20S in den beginne dergelijk problemen had.
Iemand met dezelfde ervaring?
bartho
 
Berichten: 757
Geregistreerd: 6 maart 2006 09:46
Woonplaats: Gooik Belgie

Re: Sena 10U (schuberth- shoei)

Berichtdoor bartho » 24 jul 2016 06:29

Na een viertal maanden gebruik van de 10U in een shoei en schuberth kan ik zeggen dat dit toestel niet gemaakt is om te gebruiken als intercom toch niet als de connectie open blijft staan. Steeds valt de connectie weg en kan enkel terugkomen door het toestel af-en terug op te zetten. Vier maanden mails gestuurd naar sena helpdesk en geen enkel bruikbare tip verkregen heb de indruk dat ze er zelfs geen aandacht aan schenken.
Heeft er iemand ervaring met een toestel dat en GPS aankan en een blijvende openstaande intercom. Mijn SMH5 deed dit wel goed maar vervangen omwille van de afstand tussen de toestellen.
bartho
 
Berichten: 757
Geregistreerd: 6 maart 2006 09:46
Woonplaats: Gooik Belgie


Keer terug naar Intercom

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast