Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Uclear AMP Pro geupgrade naar V2.41. Daarna duo geen navi me

Intercom op de motor: de tweede specialisatie van Waypoint

Uclear AMP Pro geupgrade naar V2.41. Daarna duo geen navi me

Berichtdoor Drummen » 30 maart 2018 19:22

Heb de Uclear AMP Pro geupgrade naar V2.41. Nu hoort mijn duo de Navigatie niet meer.
De new feature #2 werkte ook zeer matig, dus weer uitgezet.


Hierover dus contact opgenomen met de importeur, en die kwam met:

Graag vragen wij u om de volgende acties uit te voeren.
Staat er op beide units dezelfde firmware? Zo niet, dan eerst deze op de units te installeren.

Mocht dit het probleem niet oplossen?
Hard Reset de units door de 3 knoppen tegelijk ingedrukt te houden voor 5 seconden
Pair de units opnieuw.
Verbind de hoofdunit met de GPS
Zet de unit op intercom mode.
Zet een route in de navigatie
Zodra er een gesproken bericht komt, druk dan op de hoofdunit de UCLEAR knop 3 keer achter elkaar in.

De gesproken berichten moeten nu weer gedeeld worden.

Dus hiermee aan de gang, en mijn resultaat was:
Moet wel eerlijk zeggen dat me de Harde Reset, niet gelukt lijkt te zijn,
daar ik niet opnieuw hoefde te pairen.
Noch het hoofdtoestel met de GPS moest herverbinden.

Heb dus enkel tijdens gesproken bericht 3x snel op de "Uclear knop" gedrukt,
en de meldingen kwamen meteen weer door.
Kortom probleem opgelost.

Doe er je voordeel mee.
mvg, Ton
Drummen
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 15 mei 2011 19:40

Keer terug naar Intercom

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron