Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Datacard en GPS en PC.

De helpdesk is bedoeld voor ondersteuning bij het gebruik van je toestel.
In 'Algemeen' alleen vragen die in de onderwerpen hieronder geen plek vinden!

Datacard en GPS en PC.

Berichtdoor Pescador » 7 maart 2004 17:54

Weet niet waar mijn eerste bericht naartoe is. Daarom terug mijn vraag.
Mijn motormaat zond me via e-mail een route door Frankrijk. We hebben dezelfde versie van Citynav. en de STP III. Op de PC komt die route netjes te voorschijn. Als ik ze op een reserve datacard laadt en terug oproep op de PC zijn de WP gewoon rechtlijnig verbonden!! Ik wou die route gebruiken deze lente met de motor. WAT loopt er fout als ik de route niet normaal kan terug opvragen vanaf de datacard??? :oops:
Pescador
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 7 maart 2004 12:55
Woonplaats: Overijse

Berichtdoor www.gps.nl » 7 maart 2004 22:13

Je vraag is me niet geheel duidelijk: het is niet mogelijk om een route naar de datakaart te laden; alleen naar het toestel zelf.
Veronderstellend dat je dat ook bedoelt: wellicht heb je in preferences je routeringsinstellingen op 'direct route' staan?

Groeten uit Notter,
Hans
Avatar gebruiker
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 224
Geregistreerd: 10 feb 2004 13:48
Woonplaats: Notter

Berichtdoor Pescador » 7 maart 2004 22:58

:shock: Wel...ik heb een datacard waarop gans België staat. En een paar vrije cards waarop ik de kaarten van Frankrijk zette. Mijn plan was dus op die kaarten de route die mijn vriend me bezorgde rechtstreeks te downloaden via zo'n datacard lezer. Maar ik vrees dat het niet zal lukken volgens wat ik nu zie en zijn WP's zal moeten opslaan en van WP naar WP rijden. Of heb jij een beter idee?
Bedankt voor je reactie !
Pescador
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 7 maart 2004 12:55
Woonplaats: Overijse

Berichtdoor wurtel » 8 maart 2004 10:20

De routes en kaartgegevens staan helemaal los van elkaar. Je kunt op de geheugenkaartjes alleen kaartgegevens opslaan, dus geen routes of waypoints. Het is wel misleidend dat je in Mapsource wel het vinkje voor routes kunt aanzetten wanneer je de USB programmer gekozen hebt...

Routes en waypoints kunnen alleen via de seriele kabel in het apparaat geladen worden. Wanneer de route gemaakt is met een andere versie van de kaartgegevens dan jij in je apparaat hebt zitten, dan kan het nodig zijn om een herbereken van de route te doen.
Avatar gebruiker
wurtel
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 442
Geregistreerd: 12 feb 2004 10:59
Woonplaats: Almelooo

Berichtdoor Pescador » 8 maart 2004 12:59

HARTELIJK DANK voor de hulp... :D Ik ben een beginneling met de STP III en had sommige zaken wat verkeerd voor. NU heb ik het door en het geprobeerd: het werkt prima! 8)
Pescador
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 7 maart 2004 12:55
Woonplaats: Overijse

Berichtdoor wurtel » 9 maart 2004 14:45

Graag gedaan :)
Avatar gebruiker
wurtel
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 442
Geregistreerd: 12 feb 2004 10:59
Woonplaats: Almelooo


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron