Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

woekerprijzen=

Zie ook http://tour.gps.nl
16/9: ca. 50 deelnemers; maximum is ca. 70!

woekerprijzen=

Berichtdoor corbin » 2 aug 2004 22:06

Leuk idee, maar wat een belachelijk hoge prijs. Gaan we samen een ritje maken en zijn meer dan honderd gulden kwijt voor bqq. Mij niet gezien.
Avatar gebruiker
corbin
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1557
Geregistreerd: 5 maart 2004 17:05
Woonplaats: Heiloo

Berichtdoor Mike » 3 aug 2004 15:10

Hoi Corbin,
Je weet toch nog niet wat je te wachten staat? Pas na afloop kan je zeggen: ja het was het me waard, of nee ik had er meer van verwacht. Het is nl. meer dan een bbq(zie de info) En ga zelf maar eens vlees voor de bbq halen, ben je ook een hoop geld kwijt. (Als je tenminste een flinke eter bent :wink: )
Trouwens ik zag dat je in het bezit bent van een 276c, dus als je budget het toelaat een luxe gps aan te schaffen, dan lijkt me die 25 euri pp me ook geen probleem. En als het je niks lijkt, cq te duur vindt, dan rij je toch alleen de route? Blijft er weer meer over voor de anderen... :wink:
Serieus iedereen moet het toch voor zich weten, de een vindt het te duur, kan me voorstellen, ken ook mensen die tijdens het motorrijden hun eigen luchpakketje meenemen, geen probleem, anderen gaan liever op een terrasje zitten en eten daar een hapje (ja ik ook 8) ) dus alles is mogelijk, maar ga dan ook niet lopen zeuren over die (paar) euro's, als je bij voorbaat niet weet wat je ervoor krijgt.
Vergeet trouwens ook je benzinekosten niet, die komen er ook nog bij, zucht.. wat is het leven toch duur, zeker als je het nog steeds omrekent naar guldens.. :lol:
Even goede vrienden hoor, maar ik ken ook mensen die het zoveel slechter als ik hebben, en dan schaam ik me wel eens een beetje dat ik op zo'n luxe motor rijd, met allerlei luxe dingen erop (ja ook een gps) en dat ik ook voor de lol rond rijdt ipv noodzaak, als je over al die dingen gaat nadenken en zeker in geld gaat denken (goh wat hebben we het hier toch goed!) dan wordt het er ook niet leuker op. Dus nogmaals voor wie het kan veroorloven, of het ervoor over hebt, geniet ervan. Voor wie het er niet voor over hebt, vul het zelf maar in.

Groeten uit Harderwijk,

Mike
Avatar gebruiker
Mike
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 133
Geregistreerd: 3 maart 2004 17:26
Woonplaats: Harderwijk

Berichtdoor corbin » 3 aug 2004 18:06

Hoi Mike, dat is wel een hele tirade )en dan heb je mijn motor nog niet gezien) maar het gaat niet om het niet kunnen betalen maar willen betalen. Waarom ga ik onderweg picknicken inplaats van eten bij de horeca. Om dezelfde reden, kan het wel maar wil het niet, sinds ze daar het guldenteken hebben vervangen door het euroteken. Voel me dan wat opgelicht. Hetzelfde gevoel bekruipt me als ik de prijs zie voor een bbq waarop geen winst hoeft te worden gemaakt, nee die zelfs door Notter wel enigszins gesponsord mag worden. Maar ieder zijn mening en gelukkig is deelnemen niet verplicht. Vond het echter wel nodig om een kritisch geluid te laten horen. Wat mij betreft discussie gesloten en veel plezier.
Avatar gebruiker
corbin
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1557
Geregistreerd: 5 maart 2004 17:05
Woonplaats: Heiloo

Berichtdoor Mike » 3 aug 2004 18:24

He Corbin,

Ik kan me jouw standpunt ook goed indenken hoor. Het gulden>euro verhaal ben ik het ook helemaal mee eens, is ook belachelijk, vooral bij de 'goedkope' dingen zoals een biertje of kopje koffie, dat rekent nl. ook snel om en ook ik vind dat wel eens te gek worden waardoor inderdaad terrasgebruik of andere horeca gelegenheden zeker minder geworden is. Het is dus zoals je zegt niet het niet kunnen, maar willen betalen principe. En de een zal het inderdaad wat meer bij bepaalde gelegenheden hebben dan de ander, gelukkig ook maar. Maar zoals je zegt, discussie gesloten en ook jij veel plezier, dat is nog het allerbelangrijkste toch? :wink:

Groeten uit Harderwijk,

Mike
Avatar gebruiker
Mike
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 133
Geregistreerd: 3 maart 2004 17:26
Woonplaats: Harderwijk

Berichtdoor yzf1kr » 3 aug 2004 19:20

coelieboy schreef:Als ik het allemaal juist lees en ik dus met duo wil overnachten ginder ben ik 125 euro PP. kwijt, dus 250 euro


Belachelijk wat een afzetters. :x

Even zoeken geeft je een kamer in een 4 sterrenhotel in Rijssen voor maar 69,- per kamer

http://www.nachtjeweg.nl/detail.php?allotment=745513
www.schattbachgut.com
www.thijsopreis.com
"Dyslectisch... ik ..... neuh, hoe kmo je ebrij."
Avatar gebruiker
yzf1kr
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 1600
Geregistreerd: 2 jun 2004 07:06
Woonplaats: Heerlen

Berichtdoor Klaas » 3 aug 2004 20:25

coelieboy schreef:Die barbecue daar ga ik niet over zeuren, maar als je die prijzen ziet om te overnachten in een caravan (tent is wegens rugklachten geen optie voor mij), daar wordt ik toch even wit van hoor. Als ik het allemaal juist lees en ik dus met duo wil overnachten ginder ben ik 125 euro PP. kwijt, dus 250 euro + 50 euro barbecue wat dus samen 300 euro is, en gezien overnachten voor sommigen (zoals ik) een must is want als ik eerst 4u30 moet rijden om tot in Notter te raken, dan nog een tourrit meerijdt, dan vergaat me de zin wel om nadien nog even 4u30 terug te rijden hoor. Nee, ik ga toch wel even kijken of er geen goedkopere overnachtingen mogelijk zijn want de kip met de gouden eieren is helaas niet in mijn bezit :cry: .


Om hier even op in te haken, dit is een prijs, voor een weekend: vrijdag tot maandag, midweek: maandag tot vrijdag, incl avondeten en ontbijt.

Wanneer je belangstelling hebt moet je even bellen met deze mensen of het ook mogelijk is voor 1 nacht.

grt Klaas
Aprilia Futura RST 1000- Zumo 595 LM
Ergens in een doos een 60 CS-276C-Nuvi 660-Trackstick Pro
Klaas
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 442
Geregistreerd: 19 feb 2004 20:00
Woonplaats: Apeldoorn

Berichtdoor Hans Vaessen » 3 aug 2004 21:56

Vrienden;

De accomodatie het Molke is vanwege het feit dat die zeer nabij Waypoint gelegen is. Wil je tijdens en na de bbq (die ook op 't Molke plaatsvindt) zonder verder op de motor te hoeven stappen je bed inrollen dan is het fijn als er een overnachtingsgelegenheid bestaat. We hebben ons verder niet met de tarieven beziggehouden en ook niet ingezet voor arrangementen; eenvoudigweg omdat we geen idee hebben van de mate van belangstelling.

Maar als ik naar de tarievenlijst kijk, tenzij ik niet goed lees, zie ik een luxe sta-caravan voor 8 personen, met 3 slaapkamers, voor 98 euro voor het weekend. En volgens mij is dat niet per persoon maar totaal. Zit ik bij bezetting door zes man toch richting de 15 euro p.p., of zie ik dat verkeerd?
Mede daarom in dit forum ook de optie om gezamenlijk iets te regelen.

Over de deelnamekosten: bestaat goeddeels uit kosten bbq en ruimte om daarnaast nog wat extra's te kunnen doen. Wat precies hangt mede af van aantal deelnemers; en allicht is er sprake van enige sponsoring door Notter; maar zie Notter veeleer als 'moderator' c.q. aanleiding dan als organisator. Het initiatief komt uit het 'collectief' en wordt van harte ondersteund. Het is een eerste keer met potentie voor veel meer (dat rijmt ;)).
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Berichtdoor Hans Vaessen » 3 aug 2004 22:09

In aanvulling: ook de genoemde Bilderberg is zeer nabij!
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)


Keer terug naar Informatie, aanmelden, wie gaat er mee? overnachten...

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast