Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Overleap voor op de TomTom

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

Overleap voor op de TomTom

Berichtdoor Mr. M » 10 dec 2009 23:50

Info:Duitse TomTom site
Download:klikkerdeklik

Vervangt SkipWaypoint, die je op de Rider alleen bij stilstand kunt bedienen. Deze Overleap positioneert een transparante knopt (met pijl) op het navigatie scherm.
Met 1 klik sla je dan een route-punt over.

Handleiding voor installatie op je TomTom:

* Kopieer de 2 bestanden Overleap_3.cab en Overleap_3.toc naar de volgende map op je computer:
* C:\Documents and Settings\.......je eigen naam..........\Mijn Documenten\TOMTOM\HOME\Downloads\complete\*.*
* Sluit je TomTom aan op de computer.
* Start TomTom Home versie 2.x (als dat al niet automatisch gebeurt)
* Ga naar Voeg verkeersinfo, stemmen flitslocaties enz. toe
* Klik 3 keer op “meer”
* Klik “items op mijn computer”
* Klik op "Applicaties"
* Klik op “voeg toe” achter het item Overleap
* Nu zal Overleap worden geïnstalleerd op je TomTom
* Na installatie op de blauwe knop drukken rechts onder in je beeldscherm om je tomtom veilig los te koppelen van je computer.
* Start de TomTom opnieuw op, door de aan/uit knop te gebruiken en je zult zien dat er een extra knop op je rijweergave verschijnt. Echter de knop zit ergens midden in je beeldscherm.
* Om deze knop netjes links op je beeldscherm te krijgen sluit je de TomTom opnieuw aan op je computer.
* Ga nu naar je windows verkenner en selecteer de map van de net aangsloten TomTom (bij mij is dit J:\Overleap, dit kan ook een andere letter zijn b.v. E:\Overleap)
* Hier staat een bestand dat heet overleap.cfg. Dit bestand bepaalt ondermeer de positie van de knop op je TomTom. Deze kun je aanpassen met Notepad/Kladblok. Verander de x en y waarden in: x10 y30 (voor de Rider)
* Koppel nu je Tom Tom los van je computer op bovenbeschreven manier en herstart je TomTom weer met de aan/uit knop.
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor Scheurneus » 11 dec 2009 10:25

Euuuhhhh, jij mailt toch wel eens met die jongens?

Waar is de setup.exe ?
Screenprints?

;)


(mischien een idee om eens een screen print applicatie voor de TT te vragen?)
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)

Berichtdoor Mr. M » 11 dec 2009 11:12

Linux he .... TT-Home
En verder zie draadje op MeinTT

Beschrijving hierboven is van een vriendje en bijde Rijnridders kunnen ze dit zo uitvoeren. Dus ach...

Wat vind je van mijn Duits? :D
Ik vind dat me daar redelijk staande houd.
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor Scheurneus » 11 dec 2009 16:55

Mr. M schreef:Wat vind je van mijn Duits? :D



Kwee nie hoor, praten tegen ijskoud en yoghurt, raar volk daar :mrgreen:

;) lukt prima.
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten