Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Track van iPad naar Rider 400 overzetten

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

Track van iPad naar Rider 400 overzetten

Berichtdoor picaro » 10 mei 2016 21:13

Heb een Rider 400, MyRouteApp en MyDrive van TomTom.
Ik ben op reis en heb mijn Rider 400 en een iPhone en iPad bij mij. Vind op het web een leuke route/track (GPX), of ik krijg hem via een e-mail.
Hoe krijg ik die track nu op mijn Rider?
picaro
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 31 aug 2014 10:30

Re: Track van iPad naar Rider 400 overzetten

Berichtdoor HaWee » 10 mei 2016 21:19

ik heb geen IPad of TT maar misschien heb je hier wat aan viewtopic.php?f=3&t=47229
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20053
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Track van iPad naar Rider 400 overzetten

Berichtdoor Mr. M » 10 mei 2016 22:12

BMW R60/Steib, xChallenge, xCountry, 1150GS
Prolech MT5001 Android en Nomu S10 Android icm TomTom Go App en Osmand+
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2553
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Re: Track van iPad naar Rider 400 overzetten

Berichtdoor picaro » 11 mei 2016 18:34

In de app kan je alleen een route plannen en niet een bestaande track openen! Laat staan op MyDrive cloud zetten.
Eigenlijk wil ik gewoon, via de webinterface op mijn iPad een track importoren zodat hij in de MyDrive cloud komt te staan. Dan komt hij vanzelf op mijn Rider.
Op de computer (laptop of desktop) gaat dit prima, maar op de iPad krijg ik de melding "Deze functie is niet beschikbaar op een tablet. Gebruik een computer".

Als dit nu zou werken hoef je geen extra kabeltjes en servers, hoe klein ook mee te nemen (op de motor). De Rider kan op de motor blijven, heb mijn iPhone/iPad bij mij en één lader.
picaro
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 31 aug 2014 10:30

Re: Track van iPad naar Rider 400 overzetten

Berichtdoor picaro » 11 mei 2016 18:35

Zie hier de melding die ik op de iPad krijg!
Bijlagen
image.png
image.png (1.1 MiB) 2087 keer bekeken
picaro
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 31 aug 2014 10:30

Re: Track van iPad naar Rider 400 overzetten

Berichtdoor Mr. M » 11 mei 2016 19:49

Tja, niet beschikbaar = niet beschikbaar.
MyRouteApp zegt hetzelfde? Nou ja, dat zeg je hierboven reeds.
Einde verhaal of toch extra rommel mee inderdaad.

gr M
BMW R60/Steib, xChallenge, xCountry, 1150GS
Prolech MT5001 Android en Nomu S10 Android icm TomTom Go App en Osmand+
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2553
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast