Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Tyre en TT 400

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

Tyre en TT 400

Berichtdoor johnk61 » 28 jul 2016 17:22

Hallo, met geen mogelijkheid lukt het mij om een route gemaakt in Tyre pro over te zetten naar mijn TT 400. Met mn oude rider 5 ging dit super makkelijk HELP!!
johnk61
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 28 jul 2016 17:09

Re: Tyre en TT 400

Berichtdoor De Bolder » 28 jul 2016 21:14

johnk61 Er is een nieuwe update van Tyre Pro.namelijk 6.45 (build4) met misschien de oplossing van je probleem!
(There were problems in recognizing TomTom Rider 41/410 devices. Those problems are gone now.)
Op het forum is ook het topic RIDER400 gebruikers en kennis,
viewtopic.php?f=43&t=46056
En bij Tom Tom :https://en.discussions.tomtom.com/rider-51
Met tips en tricks.
Hopelijk kun je hier verder mee!
Groetjes Roel
De Bolder
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 13
Geregistreerd: 20 maart 2007 18:10
Woonplaats: Veenendaal

Re: Tyre en TT 400

Berichtdoor johnk61 » 29 jul 2016 08:59

Roel,bedankt voor de tips, ik heb de laatste versie van Tyre dus daar kan het niet aan liggen. Ik kreeg ook meldingen dat ik een nieuwe java moest downloaden om de pc met TT te kunnen laten communiceren maar ook dat heeft niet geholpen. Ik vraag me af of er mensen zijn die dit herkennen of is het iets dat mij toevallig treft?!
johnk61
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 28 jul 2016 17:09

Re: Tyre en TT 400

Berichtdoor Skylge40 » 2 aug 2016 16:04

johnk61,

Een tijdje geleden stond o.a. dit op support.tyretotravel.com.
Misschien dat het op die manier WEL lukt.

Heeft u een nieuwe TomTom Rider 40 of 400 aangeschaft? TomTom heeft de nieuwe Rider 40 en 400 uitgebracht op het moment dat wij nog niet klaar waren om Tyre daarop aan te passen. We hopen binnenkort met een update te komen, die wel goed kan communiceren met de nieuwe Rider. Op dit moment is er een tijdelijke oplossing: zet uw route op een SD-kaartje en steek die in de Rider. De Rider zal het kaartje met de route herkennen en vragen of u die wilt importeren.
Zümo 350LM met Cardo Scala G9.
Honda Pan European ST 1300
BaseCamp
Garmin Oregon 450
Avatar gebruiker
Skylge40
 
Berichten: 93
Geregistreerd: 5 maart 2013 18:53
Woonplaats: Harns


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast