Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

onroute select 1001 motorroutes zumo 390

Adviesvragen, voor als je vooral voor in de auto en/of op de motor een GPS zoekt

onroute select 1001 motorroutes zumo 390

Berichtdoor deessie » 5 sep 2016 20:19

hallo
ik heb route,s van onroute select 1001 naar mijn zumo 390 geladen
daarna alle handelingen verricht die nodig zijn om hem te gaan rijden
wanneer ik heb inlaad stuurt hij mij netjes naar het startpunt (prima)
eenmaal daar aangekomen wil de route zelf niet starten al van alles geprobeerd maar niets luk bij iedere route wel tot het startpunt maar daarna niets meer.

graag hulp
bij voorbaat dank
deessie
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 5 sep 2016 19:29

Re: onroute select 1001 motorroutes zumo 390

Berichtdoor Erik » 6 sep 2016 08:27

deessie schreef:graag hulp

voor gebruiksvragen ligt de klik Helpdesk meer voor de hand

dit forumdeel is bedoeld voor als je vooral voor in de auto en/of op de motor een GPS zoekt
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2371
Geregistreerd: 1 jun 2006 23:07

Re: onroute select 1001 motorroutes zumo 390

Berichtdoor Frank » 6 sep 2016 08:37

Je staat op het begin punt van de route, selecteer dan via de Reisplanner de route die je wil rijden, selecteer "Ga!", dan moet de route toch starten. Je moet waarschijnlijk wel het eerstvolgende punt van de route selecteren.
Groeten,
Frank

BMW F800GT + Zumo 590 + GPSmap 62s
Avatar gebruiker
Frank
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1765
Geregistreerd: 14 maart 2004 23:36
Woonplaats: Geldrop

Re: onroute select 1001 motorroutes zumo 390

Berichtdoor 1cc1kw1pk » 1 jun 2017 20:49

Ik wil het topic niet jacken. Maar zit met hetzelfde probleem. Als ik een route wil laden dan doe ik dit via reisplanner. Ik selecteer dan mijn huidige locatie. Daarna de tussenliggende route van "route select 1001". Daarna weer de thuislocatie. Als ik dan naar de locatie toe rij start de rest van de "route select 1001" route niet. Als ik ook kijk op het scherm van de zumo tijdens het inladen zie ik alleen de route naar en terug vanaf de "route select 1001". Dus de rest van de x aantal kilometers "route select 1001" zitten niet in de zumo. Ik gebruik de zumo 395LM. Iemand die hier iets meer van weet?

Gisteren even naar waypoint gereden waar een vriendelijke medewerker het me heeft uitgelegd. Route inladen als gpx bestand. Is wat veiliger en zelf dan in de GPX map zetten. Daarna moet je in "Sporen" de route zoeken en de route "geconverteerd worden naar reis" voor je hem kan gebruiken. Herberekening moet uit staan in navigatie. Ik heb het nog niet geprobeerd maar als ik de route ga rijden dan laat ik het weten. Vandaag route gereden. Probleem opgelost door bovenstaande te doen.
1cc1kw1pk
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 8 apr 2016 17:14


Keer terug naar In de auto en op de motor

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast