Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Geluid uit bij koers volgen

De toestellen voor fitness en sport

Geluid uit bij koers volgen

Berichtdoor CorienF » 4 sep 2017 08:10

Goedemorgen,

ik heb een Garmin Edge 1000. Ik maak vaak een route en volg dan de koers via mijn Garmin (gewoon de paarse lijn). Ik vind dit wel zo prettig en heb alle koersaanwijzingen uitgezet. Helaas is mijn Garmin pas terug gegaan naar fabrieksinstellingen (foutje van mij). Sindsdien geeft hij wanneer ik de lijn volg, steeds aan 'uit koers' en 'koers gevonden' met een bijbehorend bliepje. Ik word hier echt horendol van! Het lukt mij niet om deze aanwijzing en de bliepjes uit te zetten. Heb nu maar het geluid van de hele Garmin uitgezet. Nu hoor ik alleen dus niet meer wanneer autopauze aangaat en wanneer hij weer gaat lopen. Ik wil dus wel geluid, maar niet over het wel of niet in koers zijn. Iemand suggesties over wat te doen?

Alvast bedankt!

Groeten,
Corien
CorienF
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 3 nov 2014 21:26

Re: Geluid uit bij koers volgen

Berichtdoor BikePC » 7 sep 2017 15:00

RTFM, ofwel een vriendelijk advies de handleiding te raadplegen. Wat je moet doen is de "Van koers" aanwijzingen (pop-ups) uitschakelen - dan krijg je ook niet het bijbehorende piepje. Het staat op blz. 5 bij Koersopties / Koersfoutwaarschuwingen (brrr, wat een vertaling).
Ik neem tenminste aan dat daar een optie is om deze aan of uit te zetten, net zoals bij de andere Edge toestellen het geval is. Een en ander met de nodige reserve van mijn kant - ik heb zelf geen Edge 1000 om het eerst even te proberen alvorens te posten op dit forum.
laat je even weten of het werkt?
Edge 800 HR+CD / Edge Touring Plus HR / Edge Explore (2018)
Avatar gebruiker
BikePC
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1008
Geregistreerd: 22 maart 2008 23:12
Woonplaats: Zoetermeer


Keer terug naar Forerunner en Edge

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast