Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Map met locaties toevoegen

De toestellen voor fitness en sport

Map met locaties toevoegen

Berichtdoor janwillem2 » 20 apr 2018 20:23

Hallo,
Vandaag de Edge 1030 aangeschaft ter vervanging van mijn Edge 800. Manual gelezen maar geen beschrijving gevonden om de oude locaties over te zetten naar de 1030. Ik heb de map locations.fit gekopieerd en in de 1030 geladen maar daar worden ze niet getoond, wel de voorgeladen locaties van Garmin zelf..... Wat doe ik fout?

Groeten,
Jan Willem
janwillem2
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 9 mei 2007 22:23
Woonplaats: almelo

Berichtdoor Rush FZ1N » 21 apr 2018 13:19

Heb je de locaties niet gewoon in BaseCamp?

Dan sleep je al jouw tracks en locaties naar jouw nieuwe Edge 1030.
Zumo 396LMT-S op FJR (motor), Edge 1030 op Levo FSR (atb) en Nuvi 3598LMTD voor auto.
Rush FZ1N
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1128
Geregistreerd: 2 jan 2009 11:08
Woonplaats: Veldhoven

Re: Map met locaties toevoegen

Berichtdoor BikePC » 22 apr 2018 11:16

Probeer eens: het bestand locations.fit van de Edge 800 niet kopieren naar de map 'Locations' op de Edge 1030, maar naar de map ..\Garmin\Newfiles op de 1030.
Edge 800 HR+CD / Edge Touring Plus HR / Edge Explore (2018)
Avatar gebruiker
BikePC
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1010
Geregistreerd: 22 maart 2008 23:12
Woonplaats: Zoetermeer

Re: Map met locaties toevoegen

Berichtdoor janwillem2 » 23 apr 2018 17:16

Dank voor jullie reacties, door de map naar de neofiles op de 1030 te slepen, lukte het inderdaad.
Nieuwe vraag, misschien weten jullie dat ook: tijdens het rijden van een rit met het activiteiten profiel van de racefiets/weg verwisselden automatisch de schermpjes van kaart, afstand, hoogte etc. Dat vond ik hinderlijk. Op mijn oude 800 kon ik dat handmatig doen, kan dat hier ook niet?
janwillem2
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 9 mei 2007 22:23
Woonplaats: almelo

Re: Map met locaties toevoegen

Berichtdoor BikePC » 24 apr 2018 10:42

Zie handleiding (NL) pagina 20: AutoScroll gebruiken / Selecteer een weergavesnelheid en ik hoop dat je dan ook kunt kiezen voor "0", oftewel scroll is UIT :) . Ik heb geen 1030 om dit te controleren...
Edge 800 HR+CD / Edge Touring Plus HR / Edge Explore (2018)
Avatar gebruiker
BikePC
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1010
Geregistreerd: 22 maart 2008 23:12
Woonplaats: Zoetermeer

Re: Map met locaties toevoegen

Berichtdoor janwillem2 » 24 apr 2018 14:20

Ja dat klopt, ik kan kiezen voor UIT, dus daarmee heb je mijn vraag beantwoord. Had echt geen idee dat het daar onder zat. Dank je wel voor de tip!
janwillem2
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 9 mei 2007 22:23
Woonplaats: almelo


Keer terug naar Forerunner en Edge

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast