Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Laden routes rechtstreeks in ZUMO 550 lukt niet.

De specifiek op motorrijders gerichte GPS van Garmin

Re: Laden routes rechtstreeks in ZUMO 550 lukt niet.

Berichtdoor BeemerFrits » 10 jun 2017 13:19

Hallo RonalT, heb ik allemaal al geprobeerd maar helaas, het wil niet meer lukken. Ik ben blij dat'ie het nog een beetje doet dus blijf ik er de komende dagen maar niet te veel meer aan veranderen. Zodra we thuis zijn probeer ik nog een harde reset, als dat ook niet meer helpt dan breng ik 'm naar Waypoint. Hopelijk is het makkelijk op te lossen, zo niet dan is het tijd voor een nieuwe 595LM. Het vervelende is wel dat ik dan ook een nieuwe draadloze communicatie set moet aanschaffen. De 550 zit bekabeld aan de Baehr intercom.

Evengoed bedankt voor het meedenken allemaal.
Avatar gebruiker
BeemerFrits
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 9 jun 2017 16:19
Woonplaats: Tilburg

Re: Laden routes rechtstreeks in ZUMO 550 lukt niet.

Berichtdoor RonalT » 10 jun 2017 15:25

BeemerFrits schreef:....Het vervelende is wel dat ik dan ook een nieuwe draadloze communicatie set moet aanschaffen. De 550 zit bekabeld aan de Baehr intercom....


Is volgens mij niet 'echt' nodig om naar BT te gaan.
De 59x kan ook via een kabel geluid weergeven.

Als je naar BT over wil stappen kan dat, maar het hoeft niet....
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR om te kijken hoe het met me gaat
Avatar gebruiker
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2726
Geregistreerd: 20 sep 2006 18:14
Woonplaats: Dinteloord

Re: Laden routes rechtstreeks in ZUMO 550 lukt niet.

Berichtdoor BeemerFrits » 13 jun 2017 13:40

Als de 59x het geluid bekabeld naar de Baehr zou kunnen sturen zou me dat zee goed uitkomen. Enfin, eerst maar eens zien of de 550 nog te redden is...
Avatar gebruiker
BeemerFrits
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 9 jun 2017 16:19
Woonplaats: Tilburg

Re: Laden routes rechtstreeks in ZUMO 550 lukt niet.

Berichtdoor pheufk » 13 jun 2017 15:37

Je heb een pb
Groetjes Piet,

SP2820 firmware 4.40 - NT 2018.10 ScalaRider Multiset Q2 XL
Zumo 550 firmware 5.00 - NT 2018.20
Afbeelding
Avatar gebruiker
pheufk
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1940
Geregistreerd: 19 sep 2006 20:07
Woonplaats: Nijmegen

Re: Laden routes rechtstreeks in ZUMO 550 lukt niet.

Berichtdoor BeemerBeest » 21 jun 2017 11:38

Het mysterie is niet opgelost, het probleem wel!
Zoals ik al schreef zou ik thuis eens een harde reset (even verwijderen van de accu) uitvoeren. En jawel hoor, het overzetten van routes naar de Zumo 550 (SD kaart nog niet getest) verloopt weer normaal. Mooi, dan kan ik nog even wachten met de aanschaf van een nieuwe, tegelijkertijd met een nieuwe motor??? :lol: :lol:

Piet, bedankt voor je aanbod maar contact is niet meer nodig. Het probleem was ook niet hoe de procedure loopt maar datr het gewoon plots niet meer werkte. Evengoed bedankt voor je aanbod. En iedereen voor het meedenken.
Jammer dat ik niet voldoende heb kunnen rijden in Limburg maar dat loopt niet weg. Komt vast weer een nieuwe gelegenheid!

Verhip, mijn oude profiel is weer beschikbaar, ik ben weer getransformeerd van BeemerFrits naar BeemerBeest ... :shock:
Geld moet rollen, het liefst op twee wielen.
Welnu, het heeft gerold.

geen geld (meer), maar spullen......
Avatar gebruiker
BeemerBeest
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 103
Geregistreerd: 27 maart 2004 17:34
Woonplaats: Tilburg

Re: Laden routes rechtstreeks in ZUMO 550 lukt niet.

Berichtdoor HaWee » 21 jun 2017 11:51

BeemerBeest schreef:Zoals ik al schreef zou ik thuis eens een harde reset (even verwijderen van de accu) uitvoeren.


verwijderen van accu is echt geen harde reset, het kan wel een "hangend" proces killen.

een echte harde reset verwijderd al je eigen instellingen (taal, eenheden etc) verwijderd ook het een en ander in het "werkgeheugen/opslag" van de gps en wist al zijn satelietinfo zodat de gps weer even "denkt" dat hij in Olathe Kansas is .
Hier http://static.garmin.com/shared/uk/cust ... /NL_MR.pdf staan voor de meeste types de procedure voor harde reset.
Ik weet niet zeker of onder de kop Zumo5xx ook de 500 hoort of alleen de nieuwe generatie maar hier https://www.mywaypoint.nl/page/faq/artikel/233 staat de Zumo 500 expliciet genoemd.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20027
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Vorige

Keer terug naar Zumo 550 en 500

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast