Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Poi op kaart krijgen

Poi op kaart krijgen

Berichtdoor bakkertjerene » 21 apr 2011 15:17

Onlangs heb ik van iemand een poi bestandje gekregen deze heb ik op mijn garmin gezet, maar ik zie op de kaart de punten niet.
Echter kan ik wel als ik naar waarheen/extra/eigen nuttige punten de poi's zien en kiezen.

Is er ook een mogelijkheid om deze al in de kaart te hebben staan dus niet selecteren maar als je ergens rijd kunt zien waar een poi is?

Ik hoop dat mijn vraag duidelijk genoeg is anders hoor ik het graag
bakkertjerene
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 21 apr 2011 15:02

Berichtdoor FM » 21 apr 2011 15:29

Het zie van POI hangt af van instelling van details van de kaart en van de mate van inzoomen.

Heb je voldoende ingezoomd ?
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4226
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Berichtdoor bakkertjerene » 21 apr 2011 15:42

Hoi FM,

Dus als ik je goed begrijp zie ik ze alleen op de kaart als ik voldoende heb ingezoomd?

Ik ga het morgen eens proberen ...
bakkertjerene
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 21 apr 2011 15:02

Berichtdoor YO » 26 apr 2011 12:06

bakkertjerene schreef:
Dus als ik je goed begrijp zie ik ze alleen op de kaart als ik voldoende heb ingezoomd?



Nope.. 8)

In het mapje zit een CSV/GPX met de POIs met een naam. waarschijnlijk staat in het mapje wat jij hebt alleen de CSV.

als je een icoontje maakt van 21x21 en die DEZELFDE naam geeft als de CSV en in het mapje erbij plaatst is het voor elkaar.
Honda CBR1100XX Superblackbird
Avatar gebruiker
YO
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 66
Geregistreerd: 4 jan 2007 14:27
Woonplaats: Doetinchem

Re:

Berichtdoor magnamaniac » 14 mei 2011 10:16

YO schreef:
bakkertjerene schreef:
Dus als ik je goed begrijp zie ik ze alleen op de kaart als ik voldoende heb ingezoomd?



Nope.. 8)

In het mapje zit een CSV/GPX met de POIs met een naam. waarschijnlijk staat in het mapje wat jij hebt alleen de CSV.

als je een icoontje maakt van 21x21 en die DEZELFDE naam geeft als de CSV en in het mapje erbij plaatst is het voor elkaar.

Nee, dan NOG zie je de POIs alleen bij voldoende detail/ingezoomd op de kaart. Je kunt (op mijn Quest tenminste) instellen vanaf welk zoomniveau POI's zichtbaar moeten zijn.
(al kan ik op de quest helaas alleen "ingebakken" poi's zien en geen eigen poi's toevoegen)
Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig.
Avatar gebruiker
magnamaniac
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 296
Geregistreerd: 6 aug 2006 11:58
Woonplaats: Helmond

Re: Poi op kaart krijgen

Berichtdoor RedStrom » 4 okt 2012 00:03

Icoontje is een must?

Bij mij (NUVI510) zie ik pas POI's bij inzoomen tot 80m.

Als je ze er als waypoint inzet zie je ze wel.
Maar er is maar plek voor 500 geloof ik.
Dus echt veel kun je er niet in kwijt.

Ik zoek hetzelfde. Ik wil gewoon alle tankstations zien bijvoorbeeld. Ook op 200m en 500m zooom.
Nuvi 510 op een rode V-Strom DL650
RedStrom
 
Berichten: 53
Geregistreerd: 3 okt 2010 09:50

Re: Poi op kaart krijgen

Berichtdoor JaVaWa » 4 okt 2012 00:32

Het toestel bepaalt vanaf welk zoomlevel hij de POI's laat zien. Daar is helaas niets aan te veranderen...
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13382
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum


Keer terug naar POI's

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast