Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Overzetten met javawa gmtk

Auto-routerende topografische kaart, volledig gebaseerd op de Top-10 NL van het Kadaster.

Overzetten met javawa gmtk

Berichtdoor boscottage » 4 dec 2013 14:21

Met mijn laptop ongelukje gehad.
Alles er af.
Nu wil ik met Javawa GMTK het materiaal
van mijn desktop weer op de laptop zetten.
Maar hij zet maar een gedeelte over.
In het geval van Topo NL maar 9% .
Dan krijg ik de melding: Kaarten zijn succesvol geinstalleerd.
Hoe kan dat?

The XJ900 Man
boscottage
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 359
Geregistreerd: 10 maart 2006 12:59
Woonplaats: Olst

Re: Overzetten met javawa gmtk

Berichtdoor HaWee » 4 dec 2013 16:08

ik zou het nog een keer proberen, als de andere kaarten wel gelukt zijn vanaf je desktop een nieuwe backup maken van alleen de topo en deze dan alleen vanuit de nieuwe backup terugzetten op de laptop.

als andere kaarten ook deels dan zou ik eens proberen met hele backup opnieuw maken en dan een voor een dus een kaart tegelijk selecteren en terugzetten.
let ook op of er geen verstopte vensters staan die om een toestemming vragen oid.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20023
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Overzetten met javawa gmtk

Berichtdoor boscottage » 4 dec 2013 16:18

Eerst even iets anders.
Elke keer als ik Java GMTK opstart
krijg de melding dat er een nieuwe update is.
Wil ik die binnen halen dan krijg ik een foutmelding.
Zowel op de desktop als ook op laptop
Ik heb de oude versie's al eens verwijderd en het programma opnieuw geinstallerd.
Maar ik heb het ook al met andere kaarten geprobeerd.
boscottage
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 359
Geregistreerd: 10 maart 2006 12:59
Woonplaats: Olst

Re: Overzetten met javawa gmtk

Berichtdoor HaWee » 4 dec 2013 16:31

heb je op de site van GMTK de veel gestelde vragen bekeken?

misschien GMTK deinstalleren en de oude versie 3.2 installeren via de link in de FAQ
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20023
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Overzetten met javawa gmtk

Berichtdoor boscottage » 4 dec 2013 16:39

Oke dan zal ik dat eerst eens gaan proberen.
boscottage
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 359
Geregistreerd: 10 maart 2006 12:59
Woonplaats: Olst

Re: Overzetten met javawa gmtk

Berichtdoor boscottage » 4 dec 2013 16:51

Het is gelukt


bedankt
boscottage
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 359
Geregistreerd: 10 maart 2006 12:59
Woonplaats: Olst


Keer terug naar OnRoute Topografische wandelkaart NL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast