Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Fabrieksinstellingen.

De nieuwste outdoor-toestellen, met knop-bediening.

Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor maltje » 8 jun 2016 19:39

Heeft er iemand voor mij alle maps en fiets die in het begin op de Garmin gpsmap64 staan?
Volgens mij ontbreek ik hier iets.
Als ik een kaart installeer zoals het hoort,en ja ze staat wel degelijk op mijn sd-kaartje,ik kan ze ook aan zetten in de gps.
Maar als ik dan in de gps kies voor kaart dan zie ik niets!!!Enkel de pijl waar de gps zich bevind.

mvg
garmin gpsmap64
maltje
 
Berichten: 202
Geregistreerd: 5 maart 2015 20:08

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor JaVaWa » 8 jun 2016 19:50

Welke fiets? ;)

Is die kaart van hetzelfde gebied als waar je nu bent, èn heeft de toestel een "fix"? (bepaling van je huidige locatie)
Je zou een online rapport kunnen maken met JaVaWa Device Manager en de link hier plaatsen, dan kunnen we kijken of er iets ontbreekt.
Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's

eTrex Legend HCx, Fenix (1), Forerunner 220, GPS 45, GPS 60, Montana 600, nüvi 250, Oregon 550t en 700, StreetPilot III, Vivoactive 3 en 4, zūmo 500
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 14573
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor maltje » 8 jun 2016 20:02

Moet files zijn.Die domme autocorrect toch.
Ik heb alles nog maar eens gedelete en ben opnieuw aan het proberen.

mvg
garmin gpsmap64
maltje
 
Berichten: 202
Geregistreerd: 5 maart 2015 20:08

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor HaWee » 8 jun 2016 20:07

ik hoop dat je niet alles hebt gedeleted, dan houd je een presse papier over :wink:
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21534
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor maltje » 8 jun 2016 20:46

Moet files zijn.Die domme autocorrect toch.
Ik installeer de onroutemotokaart op de iMac en dat lukt.
Dan wil ik ze installeren op mijn gps maar hier loopt het fout.
Ik wil ze op een sd kaartje zetten wat niet lukt,maar wel rechtstreeks op mijn gps:dat gaat wel.


mvg
garmin gpsmap64
maltje
 
Berichten: 202
Geregistreerd: 5 maart 2015 20:08

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor HaWee » 8 jun 2016 20:58

hoe zet je de kaart over van Mac naar gps ? (welk programma)

waarom (foutmelding / effect) lukte het niet naar de sd ?

als je met de Mac iets wist in de gps of sd verdwijnt het niet maar blijft het in de prullebak staan en blijft het ruimte innemen (en kan het nog gezien worden door de gps en storen)

je moet gps en sd loskoppelen van de Mac met cleaneject http://www.javawa.nl/cleaneject.html

en zoals JaVaWa al eerder vroeg, maak een rapport met JDM http://www.javawa.nl/jdm.html
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21534
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor maltje » 8 jun 2016 21:09

Alles ging hier voor perfect.
Ik heb enkel mijn sd kaart geformatteerd met SDformatter.
Gewone kaarten installeren lukt wel maar de onroute monokaart krijg ik dus langs geen kanten op mijn sd kaartje.
Ik klik eerst op het bestand,dat wordt dan geïnstalleerd op mijn iMac.
Dan open ik garmin mapinstal.
Als ik kies om te installeren op de garmin zelf lukt dit,als ik kies om te installeren op sd kaart,zie ik die route kaart wel maar moet dan hierop klikken en elk deel van de kaart aanklikken to ik de volledig kaart heb.Dit is NIET normaal,dat had ik vroeger niet.
Als ik eerst klik op installeren op gps,en nadien op sd kaart krijg ik mogelijkheid om aan te passen.Ik klik hierop en dan installer ik maar achteraf (na 30min.)staat het dus niet geïnstalleerd.

mvg
garmin gpsmap64
maltje
 
Berichten: 202
Geregistreerd: 5 maart 2015 20:08

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor maltje » 8 jun 2016 21:11

Ik heb een kaart van BElgie ook zo geïnstalleerd en op mijn sd kaart staat nu een gmapsupp.img bestand.

mvg
garmin gpsmap64
maltje
 
Berichten: 202
Geregistreerd: 5 maart 2015 20:08

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor HaWee » 8 jun 2016 21:13

renamen naar belgie.img zodat je er een andere kaart bij kunt zetten (bev omk.img)
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21534
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Fabrieksinstellingen.

Berichtdoor maltje » 9 jun 2016 14:04

Draadje mag dicht.
Verder in ander draadje.

mvg
garmin gpsmap64
maltje
 
Berichten: 202
Geregistreerd: 5 maart 2015 20:08


Keer terug naar Garmin GPSMAP 62, 78, 64 en 66

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


cron