Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Uitschakelen test boven in scherm

De nieuwste outdoor-toestellen, met knop-bediening.

Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor guus&mary » 21 mei 2018 08:40

Kan je de tekst( route aanwijzing) uitschakelen in de GPS map 64s boven in het scherm als je bijv. op zoek bent naar een geo cache?
Ik wil graag alleen de afstand zien naar de cache net zoals in de Oregon die ik ook heb.
Groet mary
guus&mary
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 103
Geregistreerd: 17 feb 2008 07:57
Woonplaats: omg.Haarlem

Re: Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor guus&mary » 22 mei 2018 16:50

Weet niemand een oplossing?
guus&mary
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 103
Geregistreerd: 17 feb 2008 07:57
Woonplaats: omg.Haarlem

Re: Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor HaWee » 22 mei 2018 17:10

heb je de gebruiksaanwijzing geraadpleegd? http://static.garmin.com/pumac/GPSMAP64_OM_NL.pdf
het lijkt me dat vanaf blz 8 dit aan de orde komt.

misschien dat het hier https://www.mrgps.nl/kennis/garmin-gpsm ... tellingen/ ook te zien is?
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20767
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor guus&mary » 22 mei 2018 19:45

Beste HaWee,

Ik heb de gegevens velden aangepast en dan heb ik er twee zoals ik wil maar zo gauw als ik wil navigeren naar een cache ( dus op ga ) dan komt dat extra veld er boven te staan daar staat dan de straatnaam in.
Het overige veld is dan zo klein dat het een zeer groot gedeelte van de kaart beslaat.
guus&mary
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 103
Geregistreerd: 17 feb 2008 07:57
Woonplaats: omg.Haarlem

Re: Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor HaWee » 22 mei 2018 19:49

gokje: je routering staat op over de weg , zet het op directe route of misschien zelfs op niet. Ik weet niet wat normaal is in een cacheprofiel maar routering over de weg lijkt me niet meest aangewezen. (niet gehinderd door enige kennis of ervaring met cachen :wink: )

even gekeken, bij mijn Montana staat routering onder het geocache profiel op :
directe route , routeovergang -auto en zet vast op de weg- nee
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20767
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor guus&mary » 22 mei 2018 21:33

Ik ga morgen het proberen te vinden...
guus&mary
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 103
Geregistreerd: 17 feb 2008 07:57
Woonplaats: omg.Haarlem

Re: Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor guus&mary » 23 mei 2018 06:51

Ik heb de routering nu op direct gezet en nu is het veld boven in met de tekst weg...
Bedankt
guus&mary
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 103
Geregistreerd: 17 feb 2008 07:57
Woonplaats: omg.Haarlem

Re: Uitschakelen test boven in scherm

Berichtdoor Ruud » 23 mei 2018 15:26

Wanneer je liever met een routerende route werkt maar de tekst niet wilt zien doe je het volgende:
In het kaartscherm druk op menu, kies 'stel kaart in', onder 'navigatieaanwijzingen' kies je voor 'Nooit'
Groeten uit Moordrecht, Notter, Vessem, Leek, Heerhugowaard, Hilversum en Venray!

Ruud Schut
Avatar gebruiker
Ruud
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 799
Geregistreerd: 10 feb 2004 15:15
Woonplaats: Rotterdam


Keer terug naar Garmin GPSMAP62, 62s en 62st, 78, 78s en 64, 64s, 64st

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten