Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

dakota 20 geocachen

De Outdoor-modellen met touchscreen: Oregon 300/400/500 serie, Dakota 10/20 en Colorado. De Oregon 600 serie vindt je bij de Montana.

dakota 20 geocachen

Berichtdoor rider56 » 29 apr 2014 09:37

Hallo,

Ik kom direct met de deur binnen vallen :) .

Ik wil gaan geocachen met mijn dakota . Wat moet ik doen ( downloaden , enz ) om te kunnen beginnen .
rider56
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 20 jan 2014 21:53

Re: dakota 20 geocachen

Berichtdoor e.vdwerf » 29 apr 2014 10:49

Dat is wel echt met de deur in huis.....

Iets meer duidelijkheid graag.

Heb je al een kaart? Wil je die downloaden?
Al een account bij een geocache-site? Nodig om een cache te downloaden.
even googelen misschien.... http://www.geocachingwijzer.nl/ of http://www.geocaching.nl/index/


Egbert
Etrex Vista HCX, 30 en Touch 35 op de Flyer T14 HighSpeed - Contributor Openstreetmap
Avatar gebruiker
e.vdwerf
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2213
Geregistreerd: 13 sep 2008 11:17
Woonplaats: Dordrecht

Re: dakota 20 geocachen

Berichtdoor rider56 » 29 apr 2014 12:38

hallo, al bedankt voor het reageren en de het doorgeven van de sides.

Exuseer dat ik ineens kwam binnenvallen.
Ik heb al geruime tijd ( half jaar ) een dakota 20 en gebruik die elke week voor het fietsen en wandelen, dus de kaarten staan erop. ( heb ook de 4 uur durende dubbele dvd van mrgps maar heb em nog maar half gelezen.)
Wat het geocachen betreft: Ik ben ondertussen al ingeschreven bij www. geocaching.com.
Ook heb ik de handleiding " geocaching startershandleiding".
Is het zo dat ik eerst de Garmin communicator plug-in moet installeren op de pc. Dit om de caches op de gps te zetten ?

Ik heb al zoveel gelezen dat ik door de bomen het bos niet meer zie staan.

Alvast bedankt
grts
rider56
 
Berichten: 44
Geregistreerd: 20 jan 2014 21:53

Re: dakota 20 geocachen

Berichtdoor e.vdwerf » 29 apr 2014 12:56

Wanneer je je toestel hebt geregistreerd zal die communicator er al op staan....
Het is al weer een tijdje geleden dus ik moet je het antwoord schuldig blijven.
Etrex Vista HCX, 30 en Touch 35 op de Flyer T14 HighSpeed - Contributor Openstreetmap
Avatar gebruiker
e.vdwerf
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2213
Geregistreerd: 13 sep 2008 11:17
Woonplaats: Dordrecht

Re: dakota 20 geocachen

Berichtdoor sf-ftd » 29 apr 2014 15:56

rider56 schreef:Is het zo dat ik eerst de Garmin communicator plug-in moet installeren op de pc. Dit om de caches op de gps te zetten ?grts


Eerst een cache uitzoek die je op je gps wilt zetten en dan klikken op "Stuur naar mijn gps" en wanneer de
communicater-plug-in nog niet op de pc staat (of je hebt een verouderde versie) dan kun je de cache-gegevens niet overzetten op je gps. Je krijgt daar dan een melding van en krijgt een pop-up te zien waarin staat dat je de plug-in kunt downloaden.
sf-ftd
Zumo 550/Oregon 450t/Nuvi1340/Blaupunkt Travelpilot FX
CN2015.20/Onroute Fiets+Wandelkaart/ Onroute Motorkaart BNL-DACH-FIEP
Diverse OpenStreetMap-kaarten
sf-ftd
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1684
Geregistreerd: 4 jun 2008 21:55
Woonplaats: Raalte

Re: dakota 20 geocachen

Berichtdoor 0jopie0 » 30 apr 2014 05:42

Als je Internet Explorer 11 gebruikt werkt de communicator-plugin NIET.
Je moet dan klikken op de "knop" "GPX", en kiezen voor: Opslaan als.
Vervolgens zet je het GPX-bestand in de map /Garmin/GPX op je toestel of de SD-kaart.

zie: viewtopic.php?f=113&t=42522
0jopie0
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 132
Geregistreerd: 24 jul 2011 16:21


Keer terug naar Garmin Colorado, Oregon 3/4/5x0 en Dakota

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten