Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Teveel Routepunten

De opvolger van Mapsource

Teveel Routepunten

Berichtdoor Jan Kaffa » 25 maart 2017 14:48

Ik heb in Basecamp een route gemaakt met 80 routepunten die probleemloos door mijn Garmin 340 wordt overgenomen.
Ik heb ook een route gemaakt met 44 route punten waarbij ik de melding krijg dat de route meer dan 29 routepunten bevat waardoor de route in twee wordt gedeeld.
Ik heb dit nog nooit eerder gezien.
Zumo 340LM op Triumph Rocket lll
Avatar gebruiker
Jan Kaffa
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 494
Geregistreerd: 8 jul 2006 12:24
Woonplaats: Den Haag

Re: Teveel Routepunten

Berichtdoor Mike Schenk » 25 maart 2017 14:50

De tweede route heeft teveel harde viapunten, dat mogen er max 29 zijn met 200 zachte punten er tussen. Kwestie van een aantal punten zacht maken.
Garmin Zumo 350 | Kawasaki Versys 650 2015
Garmin GPSMap 276Cx BMW R1200 GSA LC 2014
Avatar gebruiker
Mike Schenk
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 340
Geregistreerd: 4 apr 2008 21:47
Woonplaats: Den Haag

Re: Teveel Routepunten

Berichtdoor Jan Kaffa » 28 maart 2017 16:08

Ik heb het eerste en laatste Viapunt hard gelaten en de rest soft gemaakt.
Toch maakt mijn Zumo 340 er bij importeren twee routes van omdat er meer dan 29 viapunten in mijn route zouden zitten.
Ik heb de route nogmaals gecontroleerd maar zie alleen maar punten met Geen Waarschuwing behalve de eerste en de laatste.
Zumo 340LM op Triumph Rocket lll
Avatar gebruiker
Jan Kaffa
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 494
Geregistreerd: 8 jul 2006 12:24
Woonplaats: Den Haag

Re: Teveel Routepunten

Berichtdoor Mike Schenk » 28 maart 2017 16:44

Geef de route eens in Basecamp een andere naam en zet die dan in de Zumo. Of kopieer de route in Basecamp en zet die nieuwe route met naam in de Zumo. Misschien dat onder water de oude route wordt gepakt met te veel harde viapunten, ook al stuur je inmiddels de nieuwe route op.

Ik krijg in mijn Zumo 350 soms ook nog wel eens een hele oude route opeens weer in beeld na een restart van het apparaat. Die wordt dan blijkbaar weer opnieuw geïmporteerd.

Als dat allemaal niet werkt, misschien gewoon een nieuwe route maken in Basecamp door de oude "over te trekken".
Garmin Zumo 350 | Kawasaki Versys 650 2015
Garmin GPSMap 276Cx BMW R1200 GSA LC 2014
Avatar gebruiker
Mike Schenk
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 340
Geregistreerd: 4 apr 2008 21:47
Woonplaats: Den Haag

Re: Teveel Routepunten

Berichtdoor Jan Kaffa » 28 maart 2017 16:56

Ik heb de route gekopieerd en hem opgeslagen onder een andere naam.
Daarna naar de Zumo 340 geëxporteerd met als resultaat 1 route.
Bedankt voor de snelle reactie.
Zumo 340LM op Triumph Rocket lll
Avatar gebruiker
Jan Kaffa
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 494
Geregistreerd: 8 jul 2006 12:24
Woonplaats: Den Haag


Keer terug naar Garmin Basecamp voor Windows

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast