Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

garmin oregon 600 en garmin express

De nieuwste Outdoor toestellen. De Oregon 300/400/500 serie staat iets lager.

garmin oregon 600 en garmin express

Berichtdoor solange » 14 jul 2018 17:52

Hallo,
Ik gebruik alleen garmin express om geocaches te laden op mijn oregon 600 (dit ben ik verplicht moeten doen nadat via mozilla browser geen rechtstreekse sends meer gingen).
Heeft altijd perfect gewerkt maar vandaag krijg ik volgende boodschap :
Garmin express : Aanvraag fout...
Ik krijg mijn lijst met caches dus niet verstuurd naar Garmin....

Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen ? Wil morgen gaan een toertje fietsen maar alles manueel ingeven via Wayponts vind ik onbegonnen werk.

Alvast bedankt !
Solange
Bijlagen
garmin express.JPG
dit is wat ik te zien krijg bij doorsturen geocaches.
garmin express.JPG (30.58 KiB) 431 keer bekeken
solange
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 17 feb 2014 15:20
Woonplaats: Bollendorf

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Berichtdoor JaVaWa » 14 jul 2018 18:19

Je kunt individuele caches opslaan als gpx-bestand en die in de map Garmin\GPX van het toestel zetten, of je maakt een pocket query. Dit wordt ook een gpx-bestand en plaats je ook in bovengenoemde map.
Je zit dus niet vast aan Express, alleen vergt het alternatief iets meer handelingen.
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 13858
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Berichtdoor solange » 14 jul 2018 19:03

Dat zou ik kunnen doen, maar dat zijn inderdaad meer handelingen.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen waarom ik plots van Garmin Express deze foutmelding krijg.

Groetjes,
solange
solange
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 17 feb 2014 15:20
Woonplaats: Bollendorf

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Berichtdoor StefandD » 14 jul 2018 19:22

Gebruik je de nieuwste versie van GE? Oudere versies werken niet meer vanwege 'beveiligingsproblemen'.

Controleren: GE starten, tandwieltje rechtsboven in taakbalk aanklikken, tabblad "Over" aanklikken. Hier moet versie 6.0.0 staan.
StefandD
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 371
Geregistreerd: 25 jul 2010 11:02

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Berichtdoor solange » 14 jul 2018 19:30

Dat was het inderdaad. Heb een update geïnstalleerd en alles werkt pico bello.
Merci voor de oplossing !
Groetjes uit Bollendorf,
solange
solange
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 17 feb 2014 15:20
Woonplaats: Bollendorf

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Berichtdoor barnold » 30 jul 2018 13:58

ging bij mij ook fout met oregon 450 en weer goed na update naar versie 6.6.0.0
barnold
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 22 feb 2008 11:07
Woonplaats: Utrecht


Keer terug naar Garmin Montana & Oregon 6x0 serie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten