Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Issue met Geocache in Basecamp

De opvolger van Mapsource

Issue met Geocache in Basecamp

Berichtdoor jelleruben » 6 aug 2018 11:43

Hallo allemaal,

Ik gebruik Basecamp voor veel dingen. Zo ook om geocaches erin te zetten. Deze download ik van geocaching.com.

Zoals sommige weten, als je een geocache importeert, dan komt hij ook netjes met de in formatie er in te staan. En ook in de categorie geocaching. Echter kom ik ook geocache tegen die worden niet als geocache geplaatst maar als waypoint.

Weet iemand hoe dit kan, voor een duidelijke beeld te krijgen. Heb ik een video ervan gemaakt.

https://youtu.be/VwXH2zrgZYo

Voordat ik alles ga verwijderen, ben ik benieuwd of er nig een andere oplossing is.
Garmin GPSmap 64st, Garmin eTtrex 20 en TOPO Nederland PRO hebben wegen en paden geen geheimen meer voor mij.
Avatar gebruiker
jelleruben
 
Berichten: 97
Geregistreerd: 25 mei 2004 17:35
Woonplaats: Groningen

Re: Issue met Geocache in Basecamp

Berichtdoor keesm » 6 aug 2018 20:28

Met mijn versie van Basecamp (4.6.2.) op een Windows-PC (W10) worden beide geocaches (001 en 009) ook als geocache geïmporteerd.
Ik kan jouw situatie niet nabootsen...
Avatar gebruiker
keesm
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4570
Geregistreerd: 18 nov 2004 21:03
Woonplaats: N 51°48' E 5°14'

Re: Issue met Geocache in Basecamp

Berichtdoor jelleruben » 6 aug 2018 20:46

Ik zal morgen eens kijken welke versie ik heb. En anders ern herinstallatie ben ik bang voor.
Garmin GPSmap 64st, Garmin eTtrex 20 en TOPO Nederland PRO hebben wegen en paden geen geheimen meer voor mij.
Avatar gebruiker
jelleruben
 
Berichten: 97
Geregistreerd: 25 mei 2004 17:35
Woonplaats: Groningen


Keer terug naar Garmin Basecamp voor Windows

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast