Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Bestaande route aanpassen basecamp

De opvolger van Mapsource

Bestaande route aanpassen basecamp

Berichtdoor Yvarbak » 16 maart 2019 18:01

Goedendag, ik wou mijn route aanpassen vanaf start naar pastoor van kessellaan
Hoe kan ik zorgen dat die de route erheen netjes aanpast i.p.v. die recht roze lijn?

Ook wou ik kijken of mijn route het deed op de Garmin maar daar gaf die niet de omschrijving. Is dit omdat ik het spoor niet op de Garmin hebt gezet?

Hoop snel een reactie te zien want ben in staat om de computer uit het raam te gooien met de Garmin er achteraan
Bijlagen
316D989A-5610-418B-AD4D-B9CFB5522720.jpeg
316D989A-5610-418B-AD4D-B9CFB5522720.jpeg (1.33 MiB) 299 keer bekeken
Yvarbak
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 16 maart 2019 17:46

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Berichtdoor HaWee » 16 maart 2019 19:25

je probleem is dat je een spoor maakt, dat is een aantal puntjes verbonden door rechte lijnen (vaak een afgelegde weg, de registratie van wat je hebt gereden of gelopen) Een spoor is onafhankelijk van een kaart (hij trekt zich er dus niks van aan of er een weg loopt of niet)
Je moet een route maken op een routeerbare kaart met de juiste routeringsinstellingen en voorkeuren dan wordt de weg gebruikt en kan je gps er ook wat mee (mits die dezelfde kaart heeft)
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20987
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Berichtdoor Mgent » 16 maart 2019 20:25

Op zijn beeld, staat een spoor en een route. Maar we weten niet wat je routeringsprofiel is. Rechte lijnen is meestal een directe route. Maar je info is karig, toestel, instellingen....
Verder, sta je in het mac gedeelte, terwijl Medion me eigenlijk Pc lijkt. Beelden mogen max 500 pixels zijn, veel te groot nu en niet overzichtelijk. Graag ook kantelen zodat ik mijn mac niet moet kantelen.
Zumo 595, iPhone 8plus, Cardo G9x, Shubert SRC M1, , BaseCamp 4.8.2, CN Europe NTU 2019.30, Onroute motor 4.10 Europa, tomtom Vio.
Avatar gebruiker
Mgent
 
Berichten: 1604
Geregistreerd: 28 aug 2007 08:44
Woonplaats: Merelbeke

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Berichtdoor HaWee » 16 maart 2019 20:44

zoals ik het lees had hij een bestaande route en wilde er een aanrij route naar toe maken oid , maar dat heeft hij met keuze spoor gedaan en dus werkt het niet.

ik sluit me volledig aan bij je opmerkingen over grootte en orientatie van het plaatje
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20987
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Berichtdoor JaVaWa » 16 maart 2019 22:22

Medion + taakbalk onderin, overduidelijk een Windows PC. Topic verplaatst naar het juiste subforum.

De vlaggetjes duiden aan dat TS waarschijnlijk toch een route maakt, niet een track. Het is alleen niet duidelijk met welk profiel, en ook niet met welke kaart. Dat is wel essentiële info.
Daarnaast is het ook wel handig om te melden welke Garmin je hebt.
Supportvragen graag in het forum, niet per PB of e-mail

Kijk op http://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie, tips en poi's
Avatar gebruiker
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 14043
Geregistreerd: 11 feb 2008 23:46
Woonplaats: Traiectum

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Berichtdoor HaWee » 16 maart 2019 22:30

de vlaggetjes lijken op een route te wijzen, misschien direct?
maar er staat bij die rechte lijnen ook een spoor
spoor.jpg
spoor.jpg (26.34 KiB) 231 keer bekeken
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 20987
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Berichtdoor guzzi vero » 16 maart 2019 23:57

1, de route eigenschappen openen en overschakelen van directe route naar het gewenste profiel, bv motor. De route zal automatisch herberekend worden
2, met het route tool dichtbij het punt gaan dat je wil verlengen. Het zwarte bolletje wordt dan dikker en van dat moment kan je verder gaan met de route en jouw gewenst startpunt kiezen. Of waypoint invoeren op de plaats van je vertrek, route eingenschappen openen, op je eerste punt gaan staan en dan rechts in de kolom op + drukken en je waypoint kiezen en één stapje hoger zetten, als startpunt
3, route aanpassen aan spoor
BMW R1200RT en nog wat andere meuk - Zumo 590 - SP2820
Avatar gebruiker
guzzi vero
 
Berichten: 1053
Geregistreerd: 27 sep 2006 23:38
Woonplaats: Oostduinkerke


Keer terug naar Garmin Basecamp voor Windows

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


cron